Турецький чай-чорний чай з бергамотом KARADEM 100 г. Ось на які хитрощі
потрібно звернути увагу при заварюванні чаю: Під час заварювання чаю більшість
із нас заварюють чай, заливаючи чай гарячою водою. Але це неправильний метод.
Бо якщо ми заллємо чай гарячою водою, чай закипить і пригорить. Це віддаляє
нас від смаку, який ми хочемо вловити. Під час заварювання чаю ми не повинні
додавати гарячу воду в чай, а додавати чай у гарячу воду. Таким чином, чай
буде заварюватися у власному обсязі. Наливаючи воду на чайник, слід стежити,
щоб вона лилася трохи вище. Бо при кипінні вода втрачає кисень. Дуже важливо
використовувати правильну міру при заварюванні чаю. На чотири чайних склянки
води слід використовувати одну чайну склянку якісного чорного чаю. Час
заварювання чаю має бути не менше 20 хвилин. Поки чай настоюється, нижня вода
не повинна кипіти і стояти на повільному вогні. В іншому випадку чай стане
гірким і швидко зачерствіє.