Всі категорії
Додати товар

Красиві босоніжки, крокси, для дівчинки, crocs, р. 22 - 23.

480 грн -2% 475 грн
Опис

Нові босоножечки рожевого кольору; в коробці, куплені в Америці, оригінал.Зроблені в Китаї,- дуже якісно, і без сторонніх запахів. Це відомий виробник якісного взуття. Оригінальна ціна на сайті 35 долара. Висота підошви в області п'яти -1,5 см; Застібка - липучка. Для того, щоб зробити вдалу покупку, потрібно, щоб довжина стопи дитини збігалася з довжиною устілки пропонованої взуття. Написаний американський розмір С-6 (EUR - 22-23),- дивіться довжину устілки, будь ласка. Довжина устілки – 13,5 см; Ширина устілки – 5 см; Унікальний матеріал Croslite (крослайт) був розроблений і запатентований творцями взуття Crocs. Croslite це не гума і не пластмаса. Крослайт – це природний антибактеріальний матеріал з закритих осередків, заповнених смолою природного походження. Унікальні особливості матеріалу 1. Завдяки температурі тіла матеріал крослайт приймає форму ніг при носінні. Це робить взуття крокс зручними, м'якими і ідеальним для повсякденної шкарпетки особливо для тих, хто майже весь день проводить на ногах. 2. Т.к. крослайт имеет антибактериальные свойства, при носке материал препятствует развитию бактерий, а значит ноги в данной обуви не потеют и отсутствует неприятный запах. Данный материал позволяет кроксам быть долговечнее аналогичной обуви из похожих материалов.
3. Материал кроксов не впитывает жидкость, что также препятствует размножению бактерий и грибков. При этом кроксы легко моются, за ними почти не нужно ухаживать. Подошва не пачкается и не скользит на любой поверхности. Что может быть практичнее?
4. Отверстия для вентиляции в обуви крокс обеспечивают прохладу и хорошую вентиляцию ноги, что особенно приятно в жаркое время года.
Если Укрпочта, то к стоимости добавить 20 грн., в среднем.
Если по Новой почте, то на карту переводите стоимость. вещи, а доставку оплачиваете при получении товара;
Возврат/обмен- за счет покупателя,- делайте покупки обдуманно, пожалуйста!
Полная предоплата на банковскую карту; а если наложенный платеж, то некоторая предоплата на карту, - на случай, если вдруг за посылкой не придете).
ОТСЫЛАЮ НА СЛЕДУЮЩИЙ ДЕНЬ ПОСЛЕ ОПЛАТЫ! (ЕСЛИ ЭТО НЕ ВЫХОДНЫЕ ИЛИ ПРАЗДНИЧНЫЕ ДНИ. В ЭТОМ СЛУЧАЕ,-В ПЕРВЫЙ РАБОЧИЙ ДЕНЬ ПОСЛЕ ПРАЗДНИКОВ И ВЫХОДНЫХ)
ЛИЧНО- не встречаюсь!

Если обувь покупаете- измеряйте свою длину стопы,- она должна совпадать с длиной стельки.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 22
Матеріал:
Крослайт Гума

Схожі товари