Всі категорії
Додати товар

Крокси crocs classic lined clog розмір 32

200 грн
Опис

Унікальний матеріал Croslite (крослайт) був розроблений і запатентований творцями взуття Crocs. Croslite це не гума і не пластмаса. Крослайт – це природний антибактеріальний матеріал з закритих осередків, заповнених смолою природного походження. 1. Завдяки температурі тіла матеріал крослайт приймає форму ніг при носінні. Це робить взуття крокс зручними, м'якими і ідеальним для повсякденної шкарпетки особливо для тих, хто майже весь день проводить на ногах. 2. Т.к. крослайт имеет антибактериальные свойства, при носке материал препятствует развитию бактерий, а значит ноги в данной обуви не потеют и отсутствует неприятный запах. Данный материал позволяет кроксам быть долговечнее аналогичной обуви из похожих материалов.

3. Материал кроксов не впитывает жидкость, что также препятствует размножению бактерий и грибков. При этом кроксы легко моются, за ними почти не нужно ухаживать. Подошва не пачкается и не скользит на любой поверхности. Что может быть практичнее?

4. Отвори для вентиляції у взутті крокс забезпечують прохолоду і хорошу вентиляцію ноги, що особливо приємно в жаркий час року. При цьому зимові моделі крокс завдяки своєму унікальному матеріалу за запевненням виробників можуть витримувати морози до мінус 20 градусів. Розмір J1 / 32 / 20см.

Стан: Хороший
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 32

Схожі товари