Всі категорії
Додати товар

Коректор постави ортопедичний ot-18 дитячий

900 грн
Опис

Ортез грудо-попереково-крижовий (коректор постави) арт. ОТ-1В спеціально розроблений для формування правильної постави у дітей і виправлення вже наявних дефектів постави (як у дітей так і у дорослих). Спинка коректора постави виконана з багатошарового матеріалу з використанням бавовняної тканини і оснащена 2-ма модельованими ребрами жорсткості, які в поєднанні з реклінуючий лямками, дозволяють здійснити поступову корекцію постави за рахунок регульованого розведення плечей з одночасною фіксацією поперекового відділу хребта.

Моделювання ребер жорсткості по вигину хребетного стовпа і ступінь натягу лямок, дозволяє здійснити не тільки індивідуальну підгонку коректора постави для кожного пацієнта, але і проводити виправлення деформації хребта поетапно в 2-З прийому, даючи організму можливість поступово адаптуватися, нормалізувати тонус перерозтягнутому і спазмованих м'язів, зводячи до мінімуму неприємні відчуття. Поєднання в конструкції широкого пояса з щільною нерастяжимой тканини (спереду) і еластичного полотна з боків, перешкоджає сминанию пояса в області живота, що дозволяє створити рівномірний тиск на черевну стінку.

Показання до застосування:

Призначений для лікування порушень постави (сутулість) і викривлень грудного відділу хребта (кіфоз, сколіоз I - II ступеня);
Використовують для реабілітації після травм і операцій грудного відділу хребта;
Застосовують для профілактики сутулості при сидячій роботі;
Корсет використовують при проходженні курсу мануальної терапії та лікувальної гімнастики після кожного лікувального сеансу для збереження досягнутого лікувального ефекту;
Показаний при змінах структури тіл хребців будь-якої етіології (остеопороз, туберкульоз, остеохондропатия, наявність метастазів і ін.).
Протипоказання:

Діафрагмальний грижі;
Невправімие грижі черевної стінки;
Синдром портальної гіпертензії.
Попередження:

У випадках гнійних захворювань і / або захворювань шкіри в області застосування ортезу необхідна консультація лікаря;
Людям з чутливою шкірою слід надягати ортез на нижню білизну, щільно прилягає до тіла;
При виникненні будь-якого фізичного дискомфорту або подразнення слід негайно припинити використання ортезу і проконсультуватися з лікарем про можливість його подальшого застосування.
Корсет подарували,не потрібен.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
angeln
angeln
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари