Всі категорії
Додати товар

Комплект, дощовик, комбінезон, брудопруф, непромокайка, водозахисний.

1150 грн -18% 950 грн
Опис

На зріст 86/92, 98/104, 110/116,122/128. У різних кольорах. на флісовому утеплювачі. Цена - 950 грн.

Комбінезони — дощовики, є утеплені на флісі або без утеплювача на зріст 86-128 см. Німеччина. Оригінал. Є асортимент і на хлопчиків!

Чи є дощовики абсолютно водонепроникними?

Водозахисний матер і ал, з якого шиють дощовики — це не один і той самий, що абсолютно водонепроникний виріб. Сам по собі прогумований матер і ал не пропускає воду (перевірено неодноразово в домашніх експерементах), якщо волога та проникає з часом під час прогулянки в одяг, то тільки через блискавку, манжети на кінцях штанин, рукавів ( тому в дощовиках утеплених фліс йде на 2/3 довжини рукава та штанини) або через горловину, а також через проклеєні шви, якщо кількість вологи перевищує норму 1500 мм.в.с. Стандарт для дитячих німецьких дощовиків 1300-1500 мм.с. Водозахисний матеріал здатний не промокати за дрібного дощу, мокрого снігу та дощу середньої інтенсивності, що відповідає 1000-2000 мм.с., під час зливи, у калюжах ( тиску від 5000 до 8000 мм водяного стовпа.) поступово дощовик намокне через зазначені вище місця.

Не варто ганятися за високими показниками мм.в.с., якщо вам не загрожує підкорення альпійських гір, тобто ваша сім'я живе у звичайному міському режимі та не готова витрачати величезні гроші на спеціальний дощовий одяг. Я й багато мам купуємо дітям ці дощовики та повністю ними задоволені, оскільки кращого захисту від бруду та вологи однаково для наших дітей поки не винайшли! Приємних покупок!

Опис, залежно від моделі:
-Високий ступінь захисту від вологи.
-Вітро- і водозахисні проклеєні шви.
- Світловідбивні смужки 3M ScotchliteTM для поліпшення видимості.
— Міжнародний стандарт Oeko-Tex Standart 100 встановлює обмеження на використання деяких хімічних речовин, барвників шкідливих для здоров'я.
-Ця одяг призначений для дощовитих днів і як захист від бруду. Її можна носити як брудопруф. Брудопруф захисний одяг, який можна одягати поверх іншого верхнього одягу.
-Підкладка на вибір — теплий фліс або без підкладки.
-Імінний бейдж.
- Всі манжети та на куртках і на штанах — еластичні з гумкою для оптимальної фіксації.
-Навіть, якщо брати на виріст, рукави та штанини не спадатимуть, а добре фіксуються.
-У напівкомбінезонах — регульована довжина плечових лямок, еластичні, з гумок для зручності пересування. У штанах у поясі є ще шнурок для додаткової фіксації.
- Глибокий капюшон.
- Жодного прання не вимагає, забруднення досить промити водою. Прати в машинці тільки на делікатній програмі з використанням спец. засобів

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 3/98
  • 4/104
  • 2/92
  • 5/110
  • 6/116
  • 7/122
  • 8/128

Схожі товари