Всі категорії
Додати товар

Якісні дитячі колготи, колготи від tcm tchibo (чібо), німеччина, 86-92 см

155 грн
Опис

Якісні дитячі колготи, колготи з махрової стопою від tcm Tchibo (чібо), Німеччина. Відмінна німецька якість. Оригінал. Розмір вказано 86-92 см, орієнтуйтеся на заміри. Заміри по верху вироби, можлива невелика похибка(код 1207) . В наявності ті, що по центру, в горошок. ************************** розмір 86-92 см пояс - 16 см побіди - 18,5 см посадка - 18,5 см довжина до п'яти - 46 см крокова - 33 см Тягнуться. ************************** Переклад з сайту. З цими колготками малюки можуть годинами грати в приміщенні і завжди відчувати себе комфортно в дорозі. Комфортний пояс запобігає ковзанню - без звуження. Комфортність носіння. Завдяки високому вмісту органічної бавовни, вони особливо приємні для шкіри, а еластан забезпечує стабільність розмірів, ідеальну посадку і високий комфорт при носінні. Кожні колготки виготовлені з чудово м'якої махрової устілкою, кінчики і п'ятка посилені. колір 1x темно-синій з рожевими точками матеріал 1x 77% бавовна (з органічного землеробства), 21% поліамід (PA), 2% еластан (LYCRA®) ************************ Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo йде практично вся без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками та ярликами зі складом тканини та іншою інформацією.Інформацію беремо з офіційного сайту TCM Tchibo.Бирки зрізають на оригінальних ліцензійних речі! Сток.
************************
Отправка на следующий день после оплаты любой транспортной компанией за Ваш счет (Укрпочта -при получении). При отправке товара по умолчанию ставлю реальную оценочную стоимость. Если хотите минимальную оценку- просьба написать это при заказе.

Экономьте на доставке - в наличии много вещей!!!
Буду рада сотрудничеству! Порядочность и честность гарантирую!
Внимательно читайте описание, смотрите на замеры . Возврат и обмен не предусмотрен,с радостью отвечу на все Ваши вопросы.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 2/92
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари