Всі категорії
Додати товар

Легкі чорні текстильні кросівки на високій підошві florence&fred matilde англія 26 р.

300 грн
Опис

TESCO (F&F) — це лідер на ринку Англії та займає третє за величиною у світі торгова роздрібна мережа. F&F — марка одягу з Великобританії, бренд F&F (Florence&Fred) представлений у досить широкому спектрі товарів у мережі TESCO, що саме собою вже говорить про чудову якість і орієнтацію на модних, але вміють заощаджувати гроші мам. Вся лінійка одягу від бренда F&F вирізняється високою якістю, власним стилем, чудовим співвідношенням «ціна-якість», що досить характерно для англійського одягу із мереж маркетів.
Продаються чудові фірмові кросівки британського мультибренда F&F (Florence&Fred). Модель Matilde. Верх взуття виконаний із комбінованих матеріалів. Передня частина — м'яка повітропроникна сіточка чорного кольору. А планки для шнурування, що безшовно переходять у задню частину кросівок і регульований за допомогою надійної липучки ремінець виготовлені з м'якого штучного нубуку чорного кольору. Верхня частина задника — щільна м'яка еластична поліестерова тканина чорного кольору. Нижня частина мису моделі захищена прогумованим шаром. Кросівки фіксуються на нозі за допомогою закільцьованих еластичних гумок чорного кольору, які протягуються через 3 пари прорізів. У верхній частині застібки розміщений кріпиться за допомогою надійної липучки, регульований ремінець.
Виворітна сторона виробу має підкладку, виготовлену з м'якої повітропроникної еластичної тканини холодного рожевого кольору. Устілка м'яка текстильна, не знімна.
Міжпідошви дуже висока — 3 см. Виготовлена з легкої спіненої гуми молочного кольору. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми рожевого кольору.
Кросівки в відмінному стані. Розмір 26. Довжина устілки — 16 см. Максимальна ширина устілки приблизно 67 мм. Виріб на досить широку стопу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 26
Матеріал:
Штучний нубук Текстиль
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари