Всі категорії
Додати товар

Чудові комбіновані фірмові кросівки elefanten германія 31 р.

535 грн
Опис

Компанія, яка виробляє дитяче взуття Elefanten («Елефантен»), була створена в Німеччині понад 80 років тому — 1928 року. Сьогодні продукцію з червоним слоником (символом компанії) знають батьки в усьому світі. Зручність, продуманість і неперевершена якість цього взуття оцінили й у нашій країні.
Виробники серйозно підійшли до розроблення та виготовлення взуття Elefanten. Кожна модель створюється не тільки дизайнером, у процесі виробництва беруть участь терапевти, алерглоги та ортопеди. Причиною такого серйозного підходу є бажання зробити дитяче взуття не тільки зручним, але й безпечним для здоров'я. Зокрема, ортопедичні властивості моделей допомагають дитячій стопі правильно формуватися й оптимально розподіляють навантаження на ногу. Дитячим ніжкам буде зручно та легко в такому взутті.
Крім усього іншого, дитяче взуття «Елефантен» має... інтелект! Ну як ще можна схарактеризувати моделі, які в суху погоду мають чудову повітронепроникність, пропускають вологу через свої пори назовні, а в дощ і сльоти перешкоджають проникненню вогкості всередину?
Ще одна необхідна умова для забезпечення комфорту та правильного росту ступні — правильний «запас» біля взуття.
Це не означає, що потрібно купувати взуття на розмір більше, ні. У всіх моделях Elefanten закладається необхідний запас, тому треба купувати взуття розмір у розмір. Відкриті вироби мають запас 0,5 см, закриті — 1 см.
Крім цього, моделі взуття «Елефантен» випускаються з урахуванням того, що підйом і повнота ніг у дитини можуть бути різними. Тому взуття цієї марки підійде дитині з будь-якими особливостями ступень. У моделей може бути три різновиди повноти: W (високий підйом і повна нога), M (середня нога), S (вузька нога).
Що стосується оформлення взуття Elefanten, то акцент робиться на веселі аплікації, оригінальні малюнки та яскраві барви.
«Елефантен» — це унікальний бренд, який практикує індивідуальний підхід до розроблення та виробництва дитячого взуття. Враховуються такі дрібниці, на які не звертають уваги інші виробники. Навіть коробки під взуття мають не просто фірмове оформлення — до ювілею компанію були випущені коробки-іграшки, які являють собою лялькові будиночки (окремі для хлопчиків і дівчаток). Не дивно, що таке взуття подобається не тільки батькам, а й самим дітям.
Підошва Elefanten — гнучка та легка, повторює кожен рух дитини.
Продаються чудові комбіновані кросівки Elefanten. Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів: м'яка натуральна оксамитова замша темно-синього кольору, м'яка штучна шкіра сірого кольору та щільна м'яка мембранна тканина темно-блакитного кольору. У моделі фіксований задник, а бічні поверхні посилені фігурними вставками з термополіуретану. У верхній частині замшевого задника пришита текстильна петля яскраво-салатового кольору. У верхній частині мембранного язичка пришитий фірмовий лейб бренда. Він виготовлений із рефлективної тканини сріблястого кольору. На ньому зображений логотип бренда. Модель фіксується на нозі за допомогою еластичних гумових плоских замкнутих шнурків чорного кольору. Вони протягуються через 3 пари яскраво- салатових текстильних петель. А у верхній частині є додаткова фіксація за допомогою замшевого ремінця на липучці.
Виворітна сторона кросівок має підкладку, виготовлену зі щільної м'якої мембранної тканини яскраво- салатового кольору. Устілка фірмова анатомічна знімна. Верх устілки — м'яка гладка перфорована натуральна шкіра кольору слонової кістки.
Підошва виготовлена з рифленого термополіуретану темно-сірого кольору. У центрі — фірмове маркування бренда.
Взуття у чудовому стані. Розмір 31. Довжина устілки — 19,8 см. Максимальна ширина устілки — 70 мм. Взуття на стандартну або дещо ширшу повноту стопи.
Модель позиціюється як жіноче взуття WMS. Але я полагаю, що це унісекс.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • 31
Матеріал:
Замша Штучна шкіра Текстиль
Сезон:
Літо Осінь Весна