Всі категорії
Додати товар

Стильні ортопедичні шкіряні кросівки perlina 25-26 розміру (16,5 см)

349 грн -9% 320 грн
Опис

Легенькі шкіряні ортопедичні кросівки Perlina 25/26 розміру (довжина устілки 16,5 см) з нубуковими накладками на носики і п‘ятки та нубуковим декором. М’яка шкіра зовні і всередині, завдяки чому ніжка не втомлюється і не пріє під час активного проведення часу; спереду і ззаду підошва з дуже гнучкого матеріалу заходить на кросівок, що запобігає дряпанню носиків і низу п‘ятки. Носики круглі й об’ємні, тож достатньо місця для пальчиків,, п’ятка жорстка, але викінчення навколо ніжки дуже м‘яке і з валочком. Устілка м‘яка під всією ступнею, є невеликий супінатор під зводом стопи (анатомічна подушечка). Є рекомендований перепад висоти підошви між п‘яткою і пальчиками. Підошва не ковзає. Пасують до різних стилів одягу та ситуацій. Гарно виглядають і з джинсами чи спортивними штанами, і зі спідничкою чи сукенкою..
Підошва не стоптана, без деформацій, є незначна подряпина на одному носику, непомітна на ніжці. Як на мене, стан чудовий, близький до нового.
Додаю минулорічний чек з ціною (1450грн) і датою покупки. Продається в рідній коробці. Ходили небагато й акуратно, бо мали кілька пар взуття.
На середню і вузьку ніжку будь-якого підйому..
Речі з останніх фото в кольоровій гамі кросівок також продаються.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 25
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Літо Осінь Весна
Продавець
oksa41
oksa41
Супер-продавець
Львів
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари