Всі категорії
Додати товар

Якісні черевики для дівчинки american club

950 грн
Опис

Осіннє взуття для дівчинки з останньої колекції виробника взуття AMERICAN club . Виготовлений з лакованої екошкіри .
Внутрішня частина взуття та устілка злегка утеплені байкою . Підошва нековзна, гнучка гума. Взуття зав'язується і застібається на бічну блискавку.

Ми є авторизованим партнером AMERICAN club . Вся продукція, яку ми продаємо, походить від офіційного польського виробництва. Купуючи у нас, ви можете бути впевнені, що отримаєте оригінальний товар. 
Дитячі черевики American Club ідеально підходять для щоденного використання в холодну пору року.

РОЗМІРНА СІТКА!
заміри наші ,а не виробника, всі виміри робляться від **********
27/16,5
28/17,2
29/18 

ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ОСІННІХ ТА ЗИМОВИХ ДНІВ.
ВЗУТТЯ ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ЩОДЕННОГО ВИКОРИСТАННЯ. ТЕПЛЕ ВЗУТТЯ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ЗРУЧНІСТЬ ТА КОМФОРТ ВИКОРИСТАННЯ ТА ДУЖЕ ПРИЄМНО ВИГЛЯДАЄ НА НІЖЦІ.

Стратегія компанії - просувати власний бренд American Club. У той же час виробник робить колекції взуття на основі сучасних світових тенденцій моди. Бренд American Club здатний точно і ретельно відповідати очікуванням своїх клієнтів, визначити їх побажання та потреби. Завдяки багаторічному досвіду, кваліфікованому персоналу й участь при підготовці нових дизайнів та колекцій American Club успішно запускає взуття з неповторним стилем на сучасний ринок, незалежно від того, йдеться про зимового взуття, спортивної або текстиль.

Дитяче взуття American Club створюється компанією у відповідності з вимогами міжнародної медико-профілактичної програми під назвою «Здорова стопа», яка покладена в основу дизайну взуття для дітей і конструкції колодки.

Для того щоб взуття легко одягалася, практично всі моделі забезпечені зручними застібками типу кліпс і липучками, які добре фіксують стопу і не втрачають своїх властивостей до повного зношування .

Важливо й те, що всі моделі дитячого взуття польського виробника мають привабливий дизайн і доступні ціни, завдяки чому кожен батько може придбати красиву і корисну взуття для свого малюка.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сірий
Розмір:
  • 26
  • 25
  • 29
Матеріал верху:
Лакована шкіра
Матеріал підкладки:
Байка
Сезон:
Зима Осінь
Продавець
karolina44
***************
Супер-продавець
Коростишів
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари