Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Фірмові об'єднані темно-сині утеплені чобітки fila 36 р. ( 24 див.)

545 грн
Опис

Fila – це південнокорейська компанія з італійським минулим, що займається виробництвом і постачанням спортивного взуття, одягу і спортивних аксесуарів. Вона була заснована в 1911 році в італійському місті Биела братами Філа. Спочатку фірма займалася виключно виробництвом тканин, потім вона почала випускати і нижню білизну. Спортивний одяг під брендом Fila стала випускатися з 1973 року. У тому ж році з'явився фірмовий логотип компанії – буква F в квадраті. Популярність спортивного одягу цього бренду приніс тенісист Бьорнс Борг, який в екіпіровці Fila став одиннадцатикратным переможцем Турніру Великого шолома. Також, на зростання популярності цієї компанії вплинули контракти з такими спортсменами як Райнхольд Месснер, Альберт Томба, Кім Клійстерс, Мозес Тануи і Райнхольд Месснер. Протягом довгого часу фірма Fila домінувала у світі тенісу. Наприклад, інженери компанії розробили оригінальне глиняне покриття і протягом 22 років були спонсорами Турніру Великого шолома U. S. Open. До початку дев'яностих років Fila став загальновизнаним брендом. У 2003 році акції компанії були придбані американською компанією Cerberus Capital Management. Незалежною залишився лише філію, розташовану в Південній Кореї. У січні 2007 року південнокорейський філія фірми Fila придбав права на бренд і всі дочірні компанії. Так фірма Fila стала одним з найбільших виробників спортивного одягу, взуття та аксесуарів на території Південної Кореї. Продаються відмінні утеплені чобітки Fila. Це відмінна модель на холодну мокру брудну міжсезоння, м'яку сніжну зиму. Верх виробу виконаний з комбінованих синтетичних матеріалів. Основна частина щільна водовідштовхувальна нейлонова тканина темно-синього кольору. По нижньому краю проходять вставки з м'якої синтетичної шкіри темно-синього кольору. По верхньому краю чобітків проходить широка вставка з короткого найм'якішого штучного хутра світло-сірого кольору. Модель фиксируется на ноге на внутренней боковой поверхности при помощи прочной молнии, под которой находится широкая цельная вставка из водоотталкивающего нейлона темно-синего цвета, которая препятствует попаданию воды в середину обуви. А спереди сапожки имеют дополнительную утяжку. Для этого предусмотрены системы текстильных петель, через которые протянут круглый эластичный шнурок сиреневого цвета. В верхней части закольцованного шнурка есть пластиковых фиксатор.
На наружной боковой поверхности есть лейб бренда, выполненный в виде серебристой звездочки с логотипом бренда. А в верхней части круглый тканный лейб с большой снежинкой. На модели присутствуют светоотражающие вставки и декоративная строчка, выполненная нитками контрастного сиреневого цвета.
Изнаночная сторона изделия оснащена мягким коротним искусственным мехом светло-серого цвета ( в верхней части ) и черного цвета ( в нижней части) . Меховая подкладка полностью выстилает внутреннюю поверхность сапожек. Стелька мягкая фирменная съемная. Верх - флисовая ткань черного цвета.
Подошва выполнена из амортизационной межподошвы светло-серого цвета и основной подошвы, выполненной из высококачественной износостойкой рифленой резины сиреневого цвета.
Обувь в отличном состоянии. Есть один недочет: на " звездочке" правого сапожка на одном лучике оболомалась пластиковая обводка. Ни на чем не отражается, совершенно не заметно.
Размер 36. Длина стельки - 24 см. Максимальная ширина стельки - 81 мм. Высота сапожек по заднему шву до уровня подошвы - 23 см. Объем по верхему краю - 40 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • 36
Матеріал верху:
Штучна шкіра Хутро Нейлон
Матеріал підкладки:
Штучне хутро
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари