Всі категорії
Додати товар

Високі утеплені замшеві коричневі чоботи legero anterx автрію 3 1/2 р.

750 грн
Опис

«Legero» — одна з найстаріших взуттєвих компаній Європи.
Історія марки «Legero» починається з 1872 року, коли в Граці (Австрія) була заснована однойменна взуттєва фабрика Леджеро. З того часу «Legero» незмінно є однією з провідних європейських взуттєвих марок. У компанії працює понад 1000 осіб, які щорічно виробляють 3,7 млн пар взуття. Під маркою «Legero» створюється жіноча та чоловіча
взуття світового класу.
Взуття марки «Legero» характеризується високою європейською якістю, комфортністю і функціональністю. Під час створення взуття «Legero» використовуються як натуральні матеріали (нубук і шкіра), так і якісні штучні матеріали.
Взуття «Legero» вирізняється надзвичайною легкістю. Кожна пара взуття надзвичайно гнучка та чудово амортизує крок. Підошва взуття Леджеро виготовлена методом прямого лиття, яким компанія володіє досконало.
У багатьох моделях взуття «Legero» застосовується нова виробнича технологія GORE-TEX SURROUND, яка є інновацією майбутнього в взуттєвій промисловості.
Взуття «Legero» незамінне взимку, оскільки має унікальні властивості мембрани GORE-TEX. Ця технологія зберігає ноги сухими та теплими, роблячи взуття «Legero» одночасно непромокальним і повітропроникним. Мікропориста структура GORE-TEX пропускає назовні піт, що виділяється шкірою, водночас не даючи волозі проникати всередину. З осені та до весни ви почуватиметеся комфортно за будь-якої погоди.
Під час виробництва літнього взуття використовується технологія Gore-Tex XCR. Ця модифікація технології Gore-Tex характеризується високими водонепроникними та теплопровідними властивостями, які гарантують комфорт у спекотливу погоду.
Продаються фірмові високі шкіряні чобітки австрійського взуттєвого бренда Legero. Верх виробу виготовлений із дуже м'якої товстої натуральної замші темно-коричневого кольору. Модель з округлим мисом. Спереду проходить велика вставка (що видобувається до верхнього краю виробу) замшева вставка з відкритими краями, з обох боків відстрочена товстими нитками золотистого кольору. У зоні задника міститься велика вставка, на зовнішній стороні якої блискучими нитками темно-коричневого кольору вишита назва бренда. Декоративний вертикальний шов, виготовлений золотистими нитками проходить і на зовнішній бічній поверхні, ближче до закаблука. На внутрішній бічній поверхні вшита фірмова блискавка. У нижній частині під блискавкою міститься водонепроникна вставка, що перешкоджає потраплянню води в середину чобіток.
Виворітна сторона черевиків утеплена товстим м'яким коротким штучним хутром темно-коричневого кольору. Між хутряною підкладкою взуття та її шкіряним верхом розміщена фірмова повітропроникна водонепроникна мембрана Gore-Tex. Устілка фірмова м'яка флісова не знімна.
Підошва — фірмова підошва бренда. Складається з м'якої амортизаційної міжпідошви — полегшена гума темно-коричневого кольору. Її висота — 25 мм. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору. У зоні п'яти — зона антишоку для додаткової амортизації.
Взуття у чудовому стані. Розмір — 3 1/2, або 36. Довжина устілки — 23,5 см. Максимальна ширина устілки приблизно 80 мм. Чобітки на стандартну повноту стопи. Висота виробу по задньому шву до рівня підошви — 22 см. Максимальний об'єм у верхній частині — 34 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 36
Категорії:
Довжина устілки:
22 см 23,5 см

Схожі товари