Всі категорії
Додати товар

Чудові фірмові шкіряні чоботи ugg australia сша 29 р.

570 грн
Опис

Історія бренду Ugg Australia почалася в Байрон-Бей — маленькому містечку Австралії. Саме звідти привіз в 1978 році в Каліфорнії першу партію угг любитель серфінгу по імені Брайан Сміт. Уггі, які в перекладі означають потворні чобітки, мали досить дивну форму і існував ризик того, що покупці не зрозуміють такий вигляд взуття. Але Брайан відчував, що уггі будуть користуватися попитом у серфінгістів, адже вони чудово і швидко зігрівали ноги після перебування у крижаній воді океану. Він не помилився. За кілька років ця взуття стала неймовірно популярна серед американців. Тому Сміт вирішив відкрити власне виробництво з пошиття «оригінальних валянок», як називали цю взуття багато її шанувальники. Так в 1987 році почав своє існування бренд Ugg Australia. Незабаром завдяки унікальному дизайну і високій якості уггі стали затребувані не тільки на території Америки, але і по всьому світу. У 1995 році всі права на Ugg Australia корпорація викупила Deckers Outdoor Corporation. Тепер жоден з існуючих брендів не має право офіційно використовувати слово UGG у своїй назві. Крім цього, новий власник маркою через комерційної вигоди переніс взуттєве виробництво в Китай. На сьогоднішній день ходити в уггах не тільки надзвичайно комфортно, але і дуже модно. Тепер їх масово носять не тільки серфінгісти, але і звичайні споживачі. Адже кожен чоловік буде в захваті від взуття, в якій надійно і тепло в «кусючі» морози, але при цьому не жарко в плюсову погоду. Варто відзначити, що стопи в уггах дихають і зовсім не потіють. Крім цього, уггі неймовірно легкі, тому можна сказати, що вони не відчуваються на ногах і не сковують рухи. За роки свого існування ці оригінальні валянки удосконалилися і неодноразово перетерплювали зміни у своєму зовнішньому вигляді. І тепер кожен бажаючий може підібрати модель на свій смак. Ugg Australia виготовляються в різній колірній гаммі, висоті і фактурі. Навіть підошва в різних серіях може кардинально відрізнятися. Їх дизайн може бути абсолютно лаконічним, або навпаки помітним і приваблює загальну увагу. Обратите внимание, что пользуются успехом угги у голливудских звезд. Папарацци множество раз удавалось сделать кадры, на которых в этой обуви запечатлены такие личности как Том Круз, Бритни Спирс, Брюс Уиллис, Памела Андерсон. Опра Унфри, Дженифер Анистон, Сара Джессика Паркер и другие. Если вы хотите, чтобы ваш облик соответствовал последним модным веяниям, спешите купить угги.
Продаются оригинальные фирменные кожаные сапожки знаменитого американского обувного бренда UGG Australia. Верх изделия выполнен из толстой мягкой гладкой натуральной кожи шоколадного цвета с затемнением мыса и задника. Модель с достаточно широким округлым мысом. Сапожки с двумя регулируемыми кожаными ремешками. Под верхним, коротким, кожаным регулируемым ремешком, в кожаной основе изделия есть дополнительная кожаная вставка, позволяющая увеличить объем обуви в верхней части. На внутренней боковой поверхности есть длинная металлическая молния с бегунком, на котором объемно изображено название бренда. Название бренда способом тиснения по коже изображено на фигурном кожаном заднике обуви. По верхнему краю сапожки обшиты небольшим слоем " родной" кожи.
С изнаночной стороны изделие имеет мягкую теплую подкладку, выполненную из шерстяной фланельки в мелкую клетку. Между фланелевой подкладкой и кожаным верхом сапог есть небольшой слой утеплителя - поролон. На заднике есть вставка из натуральной овчинки. Стелька - фирменная, выполненная из натуральной овчинки светло-кремового цвета.
Подошва состоит из кожаной межподошвы. По линии кожаной межподошвы кожаный верх обуви надежно пришит к подошве с образованием небольшого ранта. Основная подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины черного цвета. По центру - фирменная маркировка бренда . Подошва с небольшим утолщением в пяточной области.
Обувь в отличном состоянии. Размер 29. Длина стельки - 19 см. Сапожки на стандартную полноту стопы. Высота обуви по задней линии до уровня подошвы - 13 см. Объем изделия по верхнему

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 29
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Овчина Текстиль
Сезон:
Зима

Схожі товари