Всі категорії
Додати товар

Тренувальні дитячі трусики для привчання до горщика з 6-ти місяців

120 грн
Опис

20 забарвлень
Тренувальні дитячі трусики для привчання до горщика. НАЙКРАЩИЙ ВАРІАНТ НА ЕКОНОМІЇ ПІДГУЗНИКІВ І СУХИЙ ПОПКИ БЕЗ ПОПРІЛОСТЕЙ !!!
РОЗМІР: M/ 80: підійде для дитини 6-10 кг; РОЗМІР: XL/ 90: підійде для 10-14 кг дитини;
РОЗМІР: L / 100: підійде для 14-19 кг дитини.

Складаються з 3 шарів:
1) зовнішній шар - 100% коттон !!!
2) 3 шар - дихаюча і непромакаюча мембрана PUL,
3) внутрішній - 100% коттон, а області попці і ніжок-шар мікрофібри.

Принцип дії тренувальних трусиків дуже простий. Тренувальні трусики носяться як і звичайні трусики. Як правило, тренувальні трусики одягають днем будинку ― тобто саме в той час, коли потрібно періодично саджати малюка на горщик. Завдяки своїй багатошаровості, після "пописа" трусики на якийсь час затримують рідину. Тому, якщо дитина в таких трусиках попісає, нічого не промокне і не забрудниться. В то же время, малыш обязательно обратит внимание на то, что он пописал (почувствует дискомфорт от влаги), а маме будет легче объяснять ребёнку, что и как нужно делать.Специально для того, чтобы сделать деликатный процесс приучения ребёнка  к горшку удобным и не слишком обременительным, и придуманы  тренировочные трусики для приучения ребёнка к горшку.

Пам'ятайте, що тренувальні трусики не тільки допоможуть привчити дитину до горщика, але і збережуть ламінат, килими, меблі, постільна білизна у Вашій квартирі! :) Не забудьте, що в тренувальних трусиках немає абсорбуючого речовини і саме вони затримують вологу, тому через деякий час стають мокрими і потихеньку починають протікати. Рекомендується мати тренувальні трусики в кількості відповідному числу пописов дитину в день. Після використання тренувальні трусики стираються і весь процес привчання можна повторювати заново.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Блакитний
Розмір:
  • 6-9мес
  • 9-12міс
  • 12-18міс
  • 18-24міс
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна

Схожі товари