Всі категорії
Додати товар

Чудові чорні зимові шкіряні напівчоботи — челсі karl hag sprogo голландія 20 р.

480 грн
Опис

Продаються дуже гарні шкіряні напівчоботи голландського дитячого взуттєвого бренда Karl hag sprogo. Це модель витончених шкіряних напівчоботок на досить високій гумовій підошві. Це чобітки — челсі, оскільки на зовнішній бічній поверхні вони мають широку фігурну вставку з еластичної гумки чорного кольору. Верх виробу виконаний з м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору. Мис у чобіток широкий просторий округлий фігурний. На внутрішній бічній поверхні розташовується основна застібка — фірмова пластикова блискавка ( ykk) чорного кольору. У верхній частині блискавка додатково фіксується шкіряним ремінцем на липучці. У центрі задника проходить шкіряна вставка, яка закінчується петлею — для зручності надягання взуття.
Усі деталі моделі відстрочені рівним подвійним швом міцними нитками чорного кольору.
Виворітна сторона виробу має м'яку вовняну підкладку сірувато-коричневого кольору. Між шкіряним верхом чобіток і вовняною підкладкою розміщена водовідштовхувальна мембрана, що дихає. По верхньому краю язичка та задника — вставки з м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору. Устілка м'яка фірмова знімна. Верх — натуральна вовна сірувато-коричневого кольору.
Підошва досить висока (20 мм). Виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми з якісним чіпким протектором. По верхньому краю рифлена гумова підошва надійно пришита до шкіряного верху взуття.
Взуття в ідеальному стані. Розмір 20. Довжина устілки — 12,5 см. Максимальна ширина устілки — 54 мм. Висота чобіток до низу підошви — 10 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 20
Категорії:
Матеріал:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари