Всі категорії
Додати товар

Комбіновані зимові фірмові чобітки фіолетового кольору skofus данія 20 р.

540 грн
Опис

Skofus — безпечний і добрий вибір, коли вам потрібно знайти нове взуття для дитини. З взуттям і черевиками Skofus ви не тільки отримуєте милий, веселий і класний дизайн, що відповідає моді та тенденціям того часу, а й гарантію добірних якісних матеріалів, створених спеціально для дитячих ніг і розвитку.
Skofus займається взуттям для дитячих ніг з 1987 року. Це ваша гарантія дійсно гарного взуття, яке було розроблене та вироблене з урахуванням потреб дитячих ніг. Водночас Skofus також постійно тестується, тому туфлі та черевики постійно відповідають високим вимогам, що висуваються найменшими. Це означає, що ви можете розраховувати на неймовірну довговічність. Результатом є унікальне поєднання практичної моди, оптимального комфорту та високої якості за розумною ціною.
Тому варто вибрати Skofus, коли вашій дитині потрібне нове взуття. Це точно стане новою улюбленою парою вашої дитини, у якій вона постійно бігає. І якщо ви виберете Skofus, вам не доведеться турбуватися про знос. Вони мають неймовірну зносостійкість, що просто необхідно для активної дитини.
Skofus також виробляє взуття найменших розмірів. Спробуйте Skofus Prewalker.
Виберіть взуття Skofus для своєї дитини
Вибирайте, серед іншого:
Добрі та затишні черевики
Розумні кросівки
М'які капці
Практичні гумові чоботи Skofus.
Святкове взуття для особливих випадків
Отже, ви маєте багато можливостей знайти відповідне взуття для вашої дитини — і, можливо, не одну пару? Skofus також доступні з полегшеною підошвою, яка робить взуття дуже зручним у носінні та легко пересуватися. Під час активних ігор та ігор із м'ячем довговічність легкої підошви неабияк знижується.
Діти знають, як здорово бігати з босими пальцями ніг. А ось у холодну пору з вітром, дощем і снігом або літом, коли в траві дзижчить бджоли, носити Скофус добре. Тому що в дітей має бути свобода гратися, стрибати, стрибати та лазити. А коли діти грають, їхні ноги мають мати можливість вільно дихати. Влітку ноги мають мати доступ до повітря. І вони мають зберігати тепло та сухість після довгого дня, проведеного на снігу.
Отже, Скофус — гарний і продуманий вибір, майже такий само добрий, як маленькі босики ніжки.
Skofus — це дитяче взуття найвищої якості з упором на ергономічну посадку та високоякісні матеріали за розумними цінами.
Продаються чудові зимові напівчоботи молодого данського взуттєвого бренда для дітей Skofus. Це чудова модель як для дівчаток, так і для хлопчиків на холодну зиму. Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів. Об'ємна нижня частина — м'яка фактурна натуральна шкіра насиченого фіолетового кольору. На широкому округлі мисе проходять 5 об'ємних подвійних швів, виконаних міцними нитками бузкового кольору. Верхня частина виробу й об'ємний м'який язичок виготовлені зі щільної повітропроникної синтетичної тканини темно-бузкового кольору. А регульовані за допомогою надійних липучок ремінці, фігурні вставки по центру, задні взуття виготовлені з м'якої натуральної замші фіолетового кольору. У задній частині зовнішньої бічної поверхні тисненням на шкірі зображено назву бренда. У центрі м'якого об'ємного текстильного язичка пришита вертикальна чорна петля, яка закінчується петлею — для зручності надягання чобіток. Бічні поверхні основної частини язичка пришиті до основи чобіток, тому взуття не підійде на широку об'ємну дитячу стопу.
Зсередини модель утеплена натуральною шерстю кольору слонової кістки. Устілка м'яка вовняна, не знімна.
Підошва досить товста, щоб захистити ніжки малюка від холоду зимової землі. Вона виготовлена з товстої рифленої гуми світло-коричневого кольору. Підошва із суцільнолитим широким стійким каблуком. Його максимальна висота 1,5 см. У зоні п'яти кругла вставка з рифленої гуми жовтогарячого кольору. Це не тільки логотип бренда, але й зона додаткової амортизації взуття. Назва бренда об'ємна в передній частині підошви.
Чобітки в чудовому стані. Розмір 20. Довжина устілки 12,5 см. Максимальна шир

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 20
Категорії:
Матеріал:
Шкіра Синтетичний текстиль Замша
Матеріал підкладки:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари