Всі категорії
Додати товар

Ідеальний бавовняний пуловер у ромби бренду класу люкс із нідерландів c&a

299 грн
Опис

Ідеальний бавовняний пуловер у ромби бренду класу люкс із Нідерландів C&A.
Це модель для тих, хто цінує натуральні матеріали, якість та комфорт, віддаючи перевагу класичним фасонам одягу. Пуловер є класичною моделлю з V-подібним вирізом, яка відмінно сидить по фігурі і не сковує рухів. Він має традиційний прямий крій.Ребристі манжети і нижня кромка - для більшої зручності і прилягання. По переду виріб прикрашений принтом у бузково-чорні ромби. Цей пуловер виготовлений з якісної комфортної 100% бавовняної пряжі.
Відмінний варіант як для зустрічей з друзями, так і для роботи гідно доповнить Ваш повсякденний гардероб.

Розмір XXL.
-довжина 70
-плечі 54
-пог 61
- рукав 66

Склад:
100% бавовна

Angelo Litrico – бренд чоловічого одягу класу люкс, що належить відомій нідерландській компанії C&A. Він носить ім'я Анджело Літріко, знаменитого італійського кравця, який у 50-х роках прославився своїми піджаками з шовку. Анджело був першим, хто підніс чоловічу моду на подіуми, крім того, він брав активну участь в експорті італійського одягу і навіть подарував Микиті Хрущову оригінальне пальто. Літріко одягав таких відомих політичних діячів, як Джон Ф.Кеннеді, Хуан Перрон, Тіто, Дуайт, Д.Ейзенхауер. Бездоганні костюми італійського модельєра носив і король Йорданії Хусейн.
Ім'я талановитого кравця стало символом елегантності, бездоганного смаку та ідеального крою. Сучасна торгова марка Angelo Litrico може по праву пишатися своїми колекціями, в них ви знайдете все, що необхідно сучасному чоловікові. Кількість магазинів одягу компанії C&A в Європі перевищила тисячний рубіж. Чоловічі костюми Angelo Litrico користуються популярністю у всьому світі. Дизайнери бренду залишаються вірними традиціям, закладеним італійським майстром.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Осінь Весна