Всі категорії
Додати товар

39,40,41,42,43,44,45,46 нові фірмові аквашузи коралки для басейну

350 грн
Опис

В наявності розміри 39 - 46.
Виробництво Єгипет.
Забарвлення та розміри уточнюйте!
Номер телефону вказано на першому фото

Аквашузи, взуття для дайвінгу, пляжу Збираєтесь на курорт до будь-якої іншої країни? Тоді тапочки для плавання Ваші просто необхідні. Морські глибини і береги часом можуть бути не тільки прекрасними, а й таять у собі якусь небезпеку – гострі корали, морські жителі в панцирях та каміння на березі можуть не тільки завдати незручності, а й завдати травми. Щоб Ваш відпочинок не був затьмарений неприємною травмою ступні, яка в солоній воді практично не гоїться і завдає незручностей на відпочинку, рекомендується використання спеціального взуття. Легкі, м'які та дуже зручні при ходьбі тапочки для плавання Ви зможете носити не лише у воді, а й увесь час на відпочинку, а також під час занять гімнастикою. У них зможете комфортно плавати, ходити коралами, гарячим піском і гострим каменем і його ніжки будуть захищені. Взуття дуже легке, але при цьому зручно сидить на нозі і не спадає під час плавання. Щільна, але при цьому дуже еластична гумова підошва з протектором, не ковзає навіть на найгладших
Аквашузи, взуття для дайвінгу, пляжу
Збираєтеся до Єгипту чи курорту в будь-яку іншу країну? Тоді тапочки для плавання Ваші просто необхідні. Морські глибини і береги часом можуть бути не тільки прекрасними, а й таять у собі якусь небезпеку – гострі корали, морські жителі в панцирях та каміння на березі можуть не тільки завдати незручності, а й завдати травми. Щоб Ваш відпочинок не був затьмарений неприємною травмою ступні, яка в солоній воді практично не гоїться і завдає незручностей на відпочинку, рекомендується використання спеціального взуття.

Легкі, м'які та дуже зручні при ходьбі тапочки для плавання Ви зможете носити не лише у воді, а й увесь час на відпочинку, а також під час занять гімнастикою. У них зможете комфортно плавати, ходити коралами, гарячим піском і гострим каменем і його ніжки будуть захищені.

Особливості тапочок для плавання
Взуття дуже легке, але зручно сидить на нозі і не спадає під час плавання.

Щільна, але при цьому дуже еластична гумова підошва з протектором, не ковзає навіть на гладких статевих покриттях, надійно захищає від гострих каменів і коралів.

Тапочки добре гнуться і при цьому повертаються до своєї первісної форми, не деформуються з часом.

Верх тапочок виготовлений із щільної нейлонової тканини, що володіє швидковисихаючими властивостями.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40