Всі категорії
Додати товар

‼️черевики timberland splitrock 3 red wing camper grenson 42р 43р оригінал

5399 грн -8% 4989 грн
Опис

Доброї години доби!)
Для цінителів якісного стильного шкіряного водонепроникного взуття продам оригінал (сертифікат) взуття з Європи надходять з Англії Німеччини черевики Timberland Splitrock 3! По устілці 28-28.5!
Будь то походи в гори, вечірні побачення або одноманітні будні, Timberland Splitrock 2 - ідеальний черевик, оскільки він надзвичайно зручний і стильний. Ці універсальні дорожні черевики з мереживною застібкою, що дихають та зручні для походів, та високоінтенсивні гірські черевики, що забезпечують максимальний комфорт, стабільність та зчеплення у різних погодних умовах та на пересіченій місцевості.

Завдяки верху з натуральної шкіри преміум-класу, що забезпечує високу продуктивність, довговічність та стійкість до стирання, а надм'яка підкладка зі 100% переробленого ПЕТ захищає ваші ноги навіть на мокрій та слизькій поверхні. Крім того, шнурки зі 100% органічної бавовни забезпечують надійну посадку та плавні природні рухи стопи.
Крім того, Ortholite™ EVA забезпечує додаткову амортизацію, тепло, комфорт та зберігає ноги прохолодними та сухими. Гумова підошва Durable Green, виготовлена ​​на 42% із переробленого пластику, покращує зчеплення та довговічність, коли ви перебуваєте в горах. Нарешті, технологія Sensor flex™ забезпечує максимальну гнучкість та підтримку.

Це ідеальні черевики, розроблені спеціально для всіх любителів пригодницьких видів спорту. Timberland Splitrock 2 - це відповідь, якщо ви шукаєте універсальні черевики для трейлраннінгу, що забезпечують захист, зчеплення та комфорт. Це чоловіче туристичне взуття середнього розміру виготовлене зі шкіри вищої якості, виробленої на екологічно чистому шкіряному заводі, який отримав срібло за екологічні процеси. легка устілка ortholite® дозволяє дихати ногам, пропонуючи додаткову амортизацію під стопами.

Особливості:

Зроблено із високоякісної цільнозернової шкіри Better Leather на екологічно чистому шкіряному заводі зі срібним рейтингом за воду, енергію та методи утилізації відходів.
Легка та дихаюча устілка OrthoLite® для амортизації
Устілка з піноматеріалу EVA
Міцна гумова підошва для надійного захоплення
Шнурівка для надійної посадки

Технології:

Сертифікований шкіряний завод:
В одному або кількох основних компонентах використовується щонайменше 50% шкіри, виділеної на підприємстві з рейтингом Silver або вище за результатами екологічного аудиту третьою стороною. Шкіряна робоча група оцінює та класифікує шкіряні заводи на основі використання енергії, утворення відходів та очищення води.

Устілки з ортоліту:
Комфортні устілки з піноматеріалу Ortholite® забезпечують відведення вологи, мають антимікробну дію та довготривалу амортизацію. Наддихаючий матеріал не зламається і не втратить амортизацію з часом, зберігаючи ваше взуття зручним і підтримуючим.

Перероблений вихованець:
Зменште свій вплив на навколишнє середовище за допомогою нашої продукції з ПЕТ. Ці екологічно чисті продукти переробляють і повторно використовують поліетилентерефталат, матеріал, що не піддається біологічному розкладанню, що використовується для виготовлення пластикових пляшок.
Реботль тканина:
Ми створили цей екологічно чистий матеріал, зібравши пластикові пляшки з ПЕТ, що не піддається біологічному розкладу, переробивши їх і перетворивши на пряжу з поліетилентерефталату (перероблений поліетилентерефталат). Цей матеріал дозволяє нам розробляти продукти, що на 50% складаються з переробленого ПЕТ, з метою майже повного зниження впливу на довкілля різних виробничих процесів.
-Є ВІДГУКИ покупців на інших сайтах продажів за вашим бажанням можу скинути!
-Дивіться інші мої лоти продажів, додаємо в обрані покупці є багато різних цікавих оновлень звертайтесь пишіть буду радий вам допомогти підберемо))
Наявність уточнюємо

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
  • 42.5
  • 43
Матеріал верху:
Шкіра Сатин
Призначення:
Для повсякденного носіння
Висота виробу:
Середні
Застібка:
Шнурівка
Стиль:
Повсякденний
Довжина устілки:
28 см 28,5 см