Всі категорії
Додати товар

Легкі різнобарвні фірмові бігові кросівки venice германія. 40 р.

750 грн
Опис

Торгова марка Venice — це колекція взуття для молоді компанії Deichmann.
Торгова марка Venice представляє колекції для молоді всіх видів спорту та повсякденного взуття. Чуткість тенденцій моди допомагає Venice розробляти кожен сезон нову колекцію взуття спрямовану на молодих людей, чоловіків і жінок. Ви знайдете в цій колекції кросівки на кожен день, на всі пори року. Є й чоботи, які підкреслюють Вашу індивідуальність — на прогулянці містом або пляжем, а також на будь-якому фестивалі.
Продаються ідеальні кросівки для літа. Взуття виготовлене з м'якої легкої повітропроникної тканини лимонно жовтого кольору. Передня частина виробу, закаблук, а також бічні сторони мають великі перфоровані вставки, що дають змогу ногам дихати. Язичок виготовлений із перфорованої тканини лимонно жовтого кольору. На заднику пришита міцна тасьма бірюзового кольору, яка у верхній частині переходить у петлю для зручності одягати взуття. У центрі проходить вставка зі світловідбивної тканини. Для захисту гомілковостопного суглоба передбачені фігурні вставки з гнучкого, але досить товстого еластомеру жовтого кольору. Фіксується на нозі модель за допомогою дуже яскравих барвистих тонких шнурків бірюзового кольору та петель, виготовлених із міцної тасьми бірюзового кольору, через які протягнуті м'які плоскі шнурки лимонно-жовтого кольору. Мис виробу захищений м'якою еластомірною плівкою бірюзового кольору.
Виворітна сторона взуття в задній частині дуже м'яка, там розміщений об'ємний шар поролону. Зсередини кросівки мають підкладку, виготовлену з м'якої еластичної тканини лимонно-жовтого кольору.
Устілка м'яка текстильна знімна.
Міжпідошва виготовлена з полегшеної спіненої рифленої гуми білого кольору. У центрі підошви проходить зона жорсткості. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного та лимонно-жовтого кольору.
Взуття має дуже здоровий вигляд.
Кросівки в чудовому стані. Розмір — 40. Довжина устілки — 26,5 см. Модель на досить широку ногу. Максимальна ширина устілки — 90 мм
Кросівки унісекс. Підійдуть як для дівчат, так і для юнаків.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Жовтий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 40
Матеріал:
Штучна шкіра Трикотаж