Всі категорії
Додати товар

Яскраві легкі комбіновані фірмові кросівки nike free run 5. сша. 42 р.

750 грн
Опис

Ця серія була створена лише кілька років тому, проте, вона встигла захопити величезну аудиторію. Кожен покупець, який вирішив купити кросівки nike free run, відчув неймовірний комфорт і захист цієї моделі. На цей момент це взуття є, мабуть, найкращим зразком бігових кросівок. У ній ідеально поєднуються легкість і міцність, зовнішній вигляд і комфорт. Завдяки якісному текстилю, який взятий за основу кросівок, Ваша стопа не запирається за жодних погодних умов і ступеня навантаження. Саме якісна вентиляція визначає рівень зручності під час ходьби та бігу. Текстильна сітка створена для того, щоб тепло та волога не залишалися в кросівці, а виводилися назовні.
Підошва цих кросівок виготовлена за абсолютно новою технологією. Вона розділена на велику кількість ділянок, кожен із яких може самостійно приймати на себе більшу частину ударного навантаження. Загальна система амортизації компенсує практично всі імпульси. Найк Фрі Ран має найнижчу вагу серед усіх бігових моделей, тому дуже часто вибирається для тренувань професійними спортсменами та людьми, які ведуть активний спосіб життя. Також Ви отримуєте бездоганне зчеплення. Поділ підошви на зони дарує велике охоплення поверхні під час ходьби та бігу. Завдяки якісному матеріалу Ви отримуєте бездоганне зчеплення навіть у сиру погоду. Також підошва має спеціальну технологію Nike+, яка вбудована під устілкою. Ви зможете контролювати свої тренування, розраховувати відстань, яку пробігли, стежити за своїми біоритмами.
Верх моделей зроблений із міцного текстилю яскраво-червоного кольору. Якісне виготовлення дає змогу взуттю слугувати досить довго. Верх взуття дарує стопі чудову фіксацію. Завдяки своїй легкості текстиль практично не додає ваги кросівкам.
Також він має природну м'якість, яка дає змогу носити це взуття навіть без шкарпеток. Завжди надягайте на літню прогулянку або пробіжку ці кросівки та цінуєте бездоганний комфорт.
Nike Free Run 5 бере свої джерела на початку 2000-х. Тоді група молодих фахівців Nike вирішила створити максимально зручні та практично невагомі кросівки. Для цього у 2004 році було проведено велику кількість спеціальних досліджень, у процесі яких ретельно вивчали особливості будови стопи. Понад 8 років вчені Nike витратили на вивчення біомеханіки бігу. Внаслідок фахівцям стали відомі всі 144анси будови стопи та її змін. Підсумком майже десятирічної роботи дослідників Nike стало створення по-справжньому інноваційних кросівок, що забезпечують максимальний комфорт під час ходьби та бігу, а також практично не відчутних на нозі завдяки своїй невеликій вазі
Деталі:
Поєднання штучного зносостійкого матеріалу яскравого кольору та своєрідної текстильної сітки яскраво-червоного кольору. Язичок являє собою єдине ціле із загальним " масивом" кросівка. Він виготовлений із повітропроникної синтетичної сіточки яскраво-червоного кольору. У верхній частині язичка пришитий фірмовий лейб бренда. Унікальна обтисла стопа конструкція, що забезпечує комфорт Ультралегка підошва Глибокі вирізи на підошві, забезпечуючи найкращу гнучкість.
Взуття у чудовому стані. Розмір вказаний 42. Довжина устілки — 27 см. Максимальна ширина устілки — 92 мм.
Кросівочки мають дуже симпатичний вигляд.
Модель унісекс.
Виробництво — В'єтнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 42
Матеріал:
Штучна шкіра Текстиль

Схожі товари