Всі категорії
Додати товар

Кросовки водонепроницаеми мужкие merrell capra gtx для горних походов, серо/...

1485 грн -13% 1300 грн
Опис

Чоловічі оригінальні туристичні кросівки від виробника Merrell ідеально підійдуть для зимових походів завдяки мембрані Gore-Tex®.
Верхня частина виконана з комбінації замші та матеріалу Mesh. Мембрана Gore-Tex® зберігає ноги в сухості та гарантує повітропроникність при всіх видах діяльності. Взуття добре знімається завдяки традиційній шнурівці, а вшитий язичок запобігає потраплянню бруду та пилу. Сітчаста підкладка Mesh гарантує високу повітропроникність, а також відведення вологи та поту.
Знімна формована устілка Kinetic Fit ™ Base з гнучкою опорою забезпечує високу підтримку, природний крок, а також допомагає запобігти втомі. Merrell Air Cushion забезпечує захист в області п’ят, гарантує підвищену амортизацію та стабільність. Merrell M-Select™ FIT. ECO разом із проміжною підошвою EVA запобігають появі неприємних запахів. Легка проміжна підошва EVA також сприяє стабільності та комфорту черевиків, так само як і система TrailProtect™. Нейлонова опора стопи забезпечує природне згинання та кращу стійкість.
Підошва Vibram® MegaGrip забезпечує ідеальне зчеплення на різноманітних місцевостях, тому ви можете покластися на неї саме там, де це найбільш потрібно.
Состояние ідеальне. Дополнительние замери дивіться на фотографіях.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Кораловий
Розмір:
  • 41.5