Всі категорії
Додати товар

Чудові легкі трейлові кросівки salomon xa elevate running франція 44 2/3

1150 грн
Опис

Salomon XA Elevate — це відповідь для бігунів, яким потрібне взуття, здатне на все. Вони мають міцну підошву, яка чіпляє як мокру, так і суху трасу, але не має додаткових глибоких виступів під ногами, тому вони також готові до бігу дорогою. Повітропроникний верх із відкритої сітки робить взуття досить маневровим для швидких пробіжок складною місцевістю, забезпечуючи водночас достатню підтримку для тривалих пробіжок.
Відмітною особливістю XA Elevate є система швидкого шнурування. Усього один ривок дає змогу затягнути або послабити посадку, а потім надійно фіксує шнурки на місці, без потреби розв'язувати або зав'язувати подвійні вузли. У дні, коли вас збивають із шляху, останнє, що вам закортить, — це возитися із зав'язаними та брудними шнурками. Тестерам сподобався, що це взуття, яке легко надягати та знімати, вирішила цю проблему.
Хоча XA Elevate не відрізняється особливою амортизацією, це допомагає надати взуттю надзвичайно чутливий хід. Більшості тестувальників сподобався, що взуття дійсно дає змогу їм «відчути» слід під час бігу, і вони виявили, що невелика амортизація в передній частині стопи було досить, щоб збалансувати твердість п'яти. Скромних характеристик стійкості взуття може бути недостатньо для сильних пронаторів, але вона задовольнить тих, у кого нейтральна стопа.
Підошва
Склад із високим відскоком, що складається з пружної піни EVA, обрамляє міжпідошву Elevate і поєднується з більш твердою піною, яку Salomon називає «удосконаленим шасі». Це не жорсткі пластикові деталі в більш ранніх кросівках, а просто щільніший пінопласт між міжпідошвою й підошвою для посилення підтримки.
«Широкий носок і вужча передня частина стопи забезпечують ідеальну посадку», — помічив один із тестувальників. «У них ідеальний комфорт для трейлових кросівок — вони не надто громіздкі, але водночас дають змогу мені комфортно бігти"
Улюбленою особливістю XA Elevate випробувачів було чудове зчеплення з дорогою на обох трасах. Незалежно від того, чи були умови вологими, сухими або брудними, взуття забезпечувало як підйом, так і спускання.
«Зчеплення цього взуття — ось де воно дійсно сяє», — сказав один із тестувальників. «Я не бігав у кросівках із найкращим зчепленням на трасі».
Кросівки в чудовому стані. Розмір 44 2/3. Довжина устілки — 28,5 см. Максимальна ширина устілки — 98 мм
Виробництво — В'єтнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
  • Салатовий
Розмір:
  • 44.5
Матеріал:
Синтетика Текстиль

Схожі товари