Всі категорії
Додати товар

Кросівки new balance 2002r brown red

7990 грн
Опис

Кросівки New Balance 2002R Brown Red — Кросівки виготовлені з високоякісних матеріалів від New Balance. Нова модель 2002R є функціональною та забезпечить Вам комфорт і довгий час експлуатації. Дизайн якої поєднав в собі верх зі шкіряною, замшевою та сітчастою конструкціями. Кольорова палітра підібрана в приємних відтінках, які легко комбінуються з повсякденним одягом. Фірмовий знак «New Balance» розміщений з двох сторін і на язику. Для міцної фіксації ноги використали мотузкові шнурки та додаткове металеве кріплення в горі. Завершує дизайн пластична підошва, яка поглинає удари під ногами та забезпечує м’якість ходьби. Дана модель ідеально підійде для спорту та повсякденного використання.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ NEW BALANCE:
New Balance – американський спортивний бренд, заснований в 1906 році. Це один з найбільш досвідчених і великих виробників спортивного сегмента. Неперевершений майстер класичних кросівок. Один з небагатьох брендів, який до цих пір випускає взуття на фабриках в Англії і США.

У XX столітті взуття почала набувати сучасного вигляду, але тільки не з точки зору комфорту. Більшість пар в той період робилося зі шкіри, іноді використовувалася і парусина, але вже тоді підошва найчастіше виготовлялися з гуми. Це був матеріал, який не має нічого спільного з тією гумою, з якої створюють підошву кросівок сьогодні. Важка, незграбно прикріплена до верху, така підошва виконувала більше захисну функцію, ніж забезпечувала комфорт. В ту епоху каблуки, устілки для взуття і підметки часто виробляли незалежні компанії.

З ростом популярності компанії був потрібний впізнаваний символ, і Девіс найняв дизайнера Террі Хеклера. Насамперед Террі створив легендарний логотип у вигляді літери «N», а потім ввів номерну систему позначення моделей, числа в якій визначають тип взуття, вид діяльності, для якої вона була призначена, і то, чи були кросівки створені для стійкості або швидкості.

Стабільне збільшення оборотів призвело до того, що до 1999 року New Balance став четвертою за величиною в світі компанією з виробництва спортивного взуття.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
  • 44
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари