Всі категорії
Додати товар

Кросівки для бігу чоловічі hoka speedgoat 5 оригінал

1750 грн
Опис

US 12 D , UK 11.5 ,EU 46 2/3 , JPN 30 , довжина устілки від краю до краю 29.8 см ( включно з бортиком) і ширина 10 см

йдуть без коробки

Доставка:
Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

Матеріали, використані в цій моделі, мають високу повітропроникність, а це означає, що волога ефективно відводиться, залишаючи внутрішню частину кросівок сухою та комфортною.
Зчеплення
Конструкція підошви відрізняється високим коефіцієнтом зчеплення з поверхнею, що забезпечує стабільність кроку під час бігу в несприятливих погодних умовах або по складному рельєфу.
Амортизація
Матеріал підошви забезпечує чудову амортизацію та високу віддачу енергії, щоб зробити Ваш біг комфортним та безпечним, незалежно від того, якою місцевістю Ви біжите.
Нейтральна нога
Взуття призначене для людей з нейтральною стопою, які не потребують додаткової підтримки або елементів для корекції перекату, оскільки такий тип стопи рівномірно розподіляє вагу.

Ethylene Vinyl Acetate - це поролонободібний матеріал, який використовується, зокрема, у спортивному взутті та багатьох елементах одягу і спортивного спорядження. Він забезпечує оптимальний баланс між гнучкістю та міцністю.
Meta-Rocker
Геометрія бігових кросівок від Hoka One One, яка підтримує природну роботу стопи під час кроку. Завдяки невеликій різниці у висоті підошви на п'яті та носку, вона робить перекат стопи більш динамічним та плавним.
Vibram® Megagrip
Підошва з відмінним зчепленням, призначена для використання як на сухій, так і на вологій місцевості. Підошва має високу міцність і підходить для трекінгу, а також для походів і подорожей протягом усього сезону.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 46
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари