Всі категорії
Додати товар

Кросівки чоловічі ecco biom aex m 802834 01001

5200 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру МОЖЛИВИЙ ТОРГ розміри 40 41 42 43 44 45 46 Кросівки ECCO BIOM AEX M 802834 01001 є новинкою 2020 року . Компанія ECCO давно зарекомендувала себе як відмінний виробник зручного і якісного повсякденного взуття. Ще одним напрямком роботи є випуск спортивного взуття і бігових кросівок. Одні з найбільш популярних – кросівки ECCO BIOM . Вже кілька сезонів лідерами на ринку біговій взуття кампанії ЕССО є лінійка моделей BIOM. Модель ECCO BIOM AEX M стала однією з найпопулярніших моделей бренду. Тому розробники ЕССО вирішили продовжувати випускати одну з найпопулярніших моделей - кросівки ECCO BIOM AEX M 802834 01001 . Чоловічі кросівки ECCO BIOM AEX M 802834 01001 виконані з міцної чорної гладкої високоякісної шкіри . Дизайн моделі дуже цікавий і сподобається самим вимогливим модникам. Універсальні кросівки ECCO BIOM AEX можна носити цілий рік. Шкіряна модель не промокає , так як має HYDROMAX®, що забезпечує виняткове поєднання водонепроникності і повітропроникності. Ця взуття зберігає сучасний силует в однотонних тонах, що робить її універсальною і зручною в користуванні. Підошва, максимально збігається з контурами з природним профілем людської стопи. Така анатомічна точність досягається, зокрема, завдяки особливій технології уприскування поліуретану (ТПУ) в підошву. Крім того, це багаторазово підвищує довговічність взуття. Використання спеціальної піни РСА забезпечує комфорт навіть при тривалому бігу. Значна частина підошви виготовлена тільки з поліуретану. Творці пояснюють це дуже просто: термін служби у TPU приблизно в три рази довше, ніж у кросівок EVA, а це означає, що нові ECCO BIOM AEX M будуть служити вам вірою і правдою набагато довше за своїх побратимів з традиційною межподошвой з лінійки EVA Виготовлений з поєднання шкіри ECCO DriTan ™ і спортивного неопрену для міцності і повітропроникності.
Технология БИОМ направляет вашу ногу, как если бы она была босиком
Водоотталкивающая и дышащая поверхность с обработкой ECCO HYDROMAX®
Мягкая и легкая межподошва ECCO PHORENE ™ разработана для комфортного ношения в течение всего дня и возврата энергии при каждом шаге.
Разработан с использованием технологии ECCO BIOM для анатомической подгонки и низкого профиля, что позволяет вам оставаться ближе к земле для стабильности
Резиновая подошва для долговечности и сцепления на любой местности
Вот такая фишка от ЕССО Вас ждет

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 44
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 45
  • 46
Матеріал:
Сезон:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари