Всі категорії
Додати товар

Кросівки saucony running runlife freedom iso s20355-50 оригінал

1750 грн
Опис

йдуть без коробки

USA 7.5 , UK 6.5 , EUR 40.5 , довжина устілки від краю до краю 25,3 см ( включно з бортиком) і ширина 9 см

Доставка:
Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

Кросівки Saucony Freedom ISO
Перше взуття Saucony запропонувало повну підошву неперервної подушки EVERUN. Для ще більшої віддачі енергії, більшої чутливості, більшої подушки та більш дивовижного пробігу від першого кроку до останнього.

ISOFIT Верхній
Бігові кросівки Saucony Freedom ISO виконані з інженерно розробленої натяжної сітки, яка створює динамічну, легку та адаптивну форму. Також розроблений за системою ISO-Fit Saucony, яка тепер повністю вбудована в черевики. Обнімаючи ступню, вона використовує мінімальну вагу та матеріал, зберігаючи при цьому подушку прямо там, де ви цього хочете, та створює динамічну систему підгонки, адаптуючись до форми та руху стопи бігуна. Завдяки обтічній рамі підтримки, вона використовується для створення щільного замка на підборах, зберігаючи вагу до мінімуму.

Середня підошва EVERUN
EVERUN використовує новий тип технології під назвою Topsole, яка розміщує подушку ближче до стопи, ніж це було раніше. Конструкція верхньої підошви розподіляє силу на велику площу поверхні, зменшуючи «місцевий піковий тиск». EVERUN триває втричі довше, ніж традиційні матеріали EVA, і не відрізняється температурою, як EVA. Оснащений першою повноцінною підошвою EVERUN, Freedom ISO підсилює всі переваги прориву Saucony безперервної подушки EVERUN, що дає вам постійне повернення енергії, яке ви відчуєте від першого кроку до останнього.

Завдяки зміщенню 4 мм до п’ят, взуття забезпечує більш природну їзду, дозволяючи ногам і тілу більше працювати, менше покладаючись на функції подушки та стійкості взуття.

Гумова підошва TRI-FLEX
Створений за новою технологією Saucony, напівпрозорий підошва розроблена під назвою Crystal Rubber. Як випливає з назви, підметка дозволяє бігуну бачити в основному всю підошву, що видно з назви EVERUN, що сплеснув по середній підошві. Він виготовлений з вуглецевої гуми на відміну від твердої і м’якої суміші більшості взуття. Довговічність ISO ISO виняткова на основі гумового матеріалу та конструкції. Для більшої тяги стрілоподібні наконечники проходять від п'яти до передніх ніг. Служить подвійним призначенням, забезпечуючи велику тягу та довговічність із підвищеною гнучкістю, щоб забезпечити відчуття рідини, що також дуже легко для очей.

Про Саукон
У 1898 році четверо молодих підприємців відкрили компанію з виготовлення взуття Saucony в Куцтаун, штат Пенсильванія. До 1910 року з двоповерхової цегельної фабрики на затоці Саукон вони випускали 800 пар взуття на день. Протягом початку та середини 1900-х біг став центром уваги серйозних спортсменів, і в той час не було високопродуктивних кросівок. Саукон вирішили зробити взуття, яка може змінити спосіб бігу людей. У 1969 році Саукон знайшов нове житло в Кембриджі, штат Массачусетс, і з тих пір були відданими бостонянами. Саукон існує для бігунів, оскільки бігуни надихають їх і приносять їм нові ідеї. Вони керують дизайном та технікою, зберігаючи їх конкурентоспроможними. Цей фокус і пристрасть підживлюють Саукон, оскільки вони прагнуть створити найкращі кросівки та одяг на планеті.

Код виробника: S2035-550

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40.5
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари