Всі категорії
Додати товар

Кросівки трекінгові hi-tec event waterproof р.44-45 original england

3689 грн
Опис

Фірмові високоякісні трекінгові кросівки HI-TEC original ENGLAND б/у в чудовому стані нових.
Р.45 довжина за устілкою 29 см.
Кросівки зроблені з дуже якісних і міцних матеріалів — Преміумкласу, виготовлені за максимально комфортними технологіями, щоб бути максимально зручними, що зберігають тепло в холодну пору року та не ширяють влітку, а також —
Дуже якісна щільна еластична зносостійка антиковзна амортизувальна підошва — Преміумкласу піна + гума з технологіями:
- V-Lite — подвійна щільність підошви (піна + Vibram) й анатомічна устілка Comfort-Tec сприяють покращеній амортизації та підвищенню комфорту під час руху пересіченою місцевістю. Нековзні властивості підошви зберігаються в різних температурних режимах — як у спеку, так і в холод. Підвищена зносостійкість підошви.
- STABILA-FLEX — стабілізація п'яти дає змогу не втрачати стійкість в екстремальних умовах.
— WATERPROOF — фірмова водонепроникна повітропроникна мембрана — вона не дає вашим ногам промокнути, але водночас виводить і випаровує зайву вологу зсередини. Для максимального комфорту та зручності мембрана має «повітропроникні властивості».
- Реально дуже "ланцюгова" підошва.
- Особливо захищені носок і п'ята.
Якість і міцність цієї підошви дає змогу легко та безперешкодно долати різні нерівності та вибої як міських трас, так і в умовах бездоріжжя, дає чудовий комфорт під час піших прогулянок пересіченою місцевістю (тур. походи та т. д.) була спроєктована так, щоб бути надзвичайно міцною й неймовірно практичною, чіпкою і стійкою на будь-яких поверхнях (наприклад — дерево, камінь, плитка, бетон тощо), а також слугує як амортизатор, що м'яко підтримує ваші ноги навіть на нерівній поверхні.
- Кросівки підходять як для комфортного перебування в умовах бездоріжжя та перетятої місцевості, турпоходи тощо, так і для звичайного комфортного міського носіння.
Оплата або належить лоту на картку Приватбанка. Оплата за доставку під час отримання товару.
На всі цікаві питанняментуй.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Сірий
Розмір:
  • 45
  • 44
  • 44.5
Продавець
evgen...
evgeniy_brand_shop
Кропивницький
9% виконаних замовлень
Був

Схожі товари