Всі категорії
Додати товар

Мокасини блакитні текстиль 'original penguin' 42-43р

500 грн
Опис

Мокасини в чудовому, майже ідеальному стані — є кілька невеликих точкових цяток. Легкі, м'який текстиль, що тримає форму, устілка знімна, підошва текстурна.

На оф сайті подібні стоять 75-дюйм.

Мерки (указан 44):
устілка 28х9 см

Марка Original Penguin зараз фактично у кожного на слуху. Цей модний американський бренд існує вже понад пів століття. Попри незвичайну та несерезьку назву, марка вважається елітною, випускаючи лінії чоловічого одягу, взуття та аксесуарів класу люкс. Особливу популярність бренду принесли його бавовняні сорочки поло для гри в теніс, боулінг і гольф.
Зараз бренд і далі випускає спортивний одяг для чоловіків і жінок. Щороку популярність бренда тільки зростає. На великих спортивних заходах нерідко можна побачити спортсменів зі світовим ім'ям, одягнених в Original Penguin. Багатьом американцям складно уявити собі гольф або боулінг без одягу бренда. Пізніше модні критики схарактеризували сорочку для гольфу від Original Penguin, як символ відпочинку на природі читачів періоду 1980-х.
Сорочки бренда носили знамениті американці, як-от Річард Ніксон, Френк Сінатра, Клінт Іствуд, Бред Пітт, Адам Броді, Джейк Джилленхол. Нерідко речі з колекцій бренда купують працівники Інтерполі.
Продукцію торгової марки вирізняють блискучі чоловічі та жіночі колекції, у яких органічно поєднуються шарм, стиль, якість і традиції. Бренд Original Penguin, як і раніше, спеціалізується на випуску одягу для елітних видів спорту, але водночас компанія не зупиняється на досягнутому.
Останні лінії колекцій переплітають у собі риси, які виділяють і найсильніше характеризують одяг Original Penguin. Моделі являють собою елегантний міський стиль, який розбавлений сплесками кольору та фактури, ну і, звісно ж, елементами гумору. Це вже класичний одяг з елементами сучасної фантазії, яка з одного боку є зразком абсолютно нових тенденцій, але одночасно з цим залишається вірним традиціям брендом.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 43
  • 42
  • 42.5
Матеріал:
Текстиль
Сезон:
Літо Осінь Весна