Всі категорії
Додати товар

Сірі фірмові тканинні мокасини skechers on the go goga max 42 1/2 р.

925 грн
Опис

Мокасини не виходять із моди, а Skechers On The Go Goga Max — це ще й додатковий комфорт. Це зручні текстильні мокасини, які чудово підійдуть під будь-який образ.
Головними особливостями цієї моделі є устілка Goga Маx і підошва 5-Gen. Устілка чудово амортизує стопу та підлаштовується саме під вашу стопу. Захищаючи її від зайвого навантаження. Підошва 5-Gen складається з м'якого та легкого матеріалу EVA та міцного поліуретану. Вона амортизує, абсорбує удари та стійка на будь-яких поверхнях.
Верх виробу виконаний зі щільної м'якої повітропроникної тканини благородного сірого кольору. А планки для шнурування. плавно переходять у верхній край взуття та фігурний задник — щільна текстильна тканина з поліуретановим покриттям темного сірого кольору. У верхній частині задника — вставка з м'якої нейлонової тканини сірого кольору. У центрі задника є об'ємний шов, з обох боків відстрочений міцними нитками сріблясто- сірого кольору. Аналогічний відкритий шов, відстрочений з обох боків. є і на передній частині моделі. У нижній частині зовнішньої бічної поверхні шовковистими нитками сріблястого кольору зображений логотип моделі. Мокасини фіксуються на нозі за допомогою м'яких круглих вощених шнурків сірого кольору, які протягуються через 3 пари люверсів. Язичок м'який текстильний. У верхній частині язичка пришитий тканий лейб бренда.
Виворітна сторона взуття обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої еластичної тканини сірого кольору. Устілка ткана Goga Мах. Вона чудово амортизує стопу та підлаштовується саме під вашу стопу
Устілка знімна.
Фірмова підошва 5-Gen складається з м'якого та легкого матеріалу EVA та міцного поліуретану. Вона амортизує, абсорбує удари та стійка на будь-яких поверхнях. Колір молочний.
Мокасини в відмінному стані. Розмір 42 1/2. Довжина устілки — 27 см. Максимальна ширина устілки — 95 мм. Взуття на стандартну або кілька вже повноту стопи.
Модель просто невагома.
Виробництво В'єтнам.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 42.5
Матеріал:
Текстиль
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари