Всі категорії
Додати товар

Добротні замшеві топсайдери сіро-синього кольору imac італію 42 р. (27,5 см.)

1000 грн
Опис

IMAC — бренд, що належить однойменній компанії, яка була створена 1975 року братами Девідом і Ренато Маццоконі в італійському взуттєвому регіоні Марке. Під маркою IMAC випускається взуття для чоловіків, жінок і дітей. Взуття Imac — універсальне та зручне взуття в стилі кежуел.
Зараз IMAC — міжнародна інноваційна компанія з великими підприємствами в Тунісі та Болгарії. На заводах компанії працює понад 850 осіб. На початку 2000-х Imac склав партнерську раду з американською компанією W. L. Gore, власником GorTex і отримав право використовувати цю розробку у виробництві непромокаючого та повітропроникного взуття.
Компанія використовує і власні розробки. Непромокальна повітропроникна мембрана Imactex пришиється до внутрішньої підкладки взуття. Вона дає нозі «дихати» й запобігає потраплянню вологи ззовні, зберігаючи ноги сухими.
Анатомічні антибактеріальні устілки Antibacterical System гарантують високий ступінь гігієни та комфорту. Амортизатор Shock absorber, вбудований у п'яткову частину підошви, гасить ударну силу під час ходьби та сприяє рівномірному розподілу ваги тіла на стопу.
Під час виготовлення взуття Imac використовується також литтявий метод кріплення підошви з поліуретану. Це робить взуття легким, гнучким і зручним.
IMAC випускає взуття декількох напрямів: City, Soft, Casual, Sport і Outdoor. У весняно-літній колекції — зручні кросівки, черевики, мокасини та сандалі для чоловіків, а також гнучкі туфлі на танкетці, кросівки, сандалії та босоніжки для жінок. Дитяча колекція «Імак» піддіюється на взуття для старших дітей і малюків.
В осінньо-зимовій колекції бренда представлені утеплені черевики та чоботи з натуральної шкіри.
Продаються витончені шкіряні топсайдери молодого італійського взуттєвого бренда IMAC.
Верх взуття виконаний із товстої м'якої натуральної замші димчасто-синього кольору. Спереду — традиційний відкритий шов, з обох боків відстрочений товстими шовковистими нитками контрастного молочного кольору. По верхньому краю проходить традиційний шкіряний закот, акуратно відстрочений по нижньому краю шовковистими нитками контрастного молочного кольору. На лацкані набиті люверси, через які протягується м'які об'ємні шнурки, стилізовані під натуральну шкіру. Аналогічні шнурки використовуються і для фіксації взуття на нозі. Для цього передбачені 2 пари люверсів.
Виворітна сторона взуття має підкладку, виготовлену з м'якої натуральної шкіри карамельного кольору. Устілка дуже м'яка шкіряна знімна.
Підошва виготовлена з легкої амортизаційної спіненої гуми світло-сірого кольору. У зоні п'яти є зона додаткової амортизації, виділена вставкою з гнучкої гуми темно-червоного кольору.
Топсайдери в чудовому стані Розмір 8, або 42. Довжина устілки 27,5 см. Максимальна ширина устілки — 92 мм. Взуття на стандартну повноту ноги.
Виробництво Італія.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42
Матеріал:
Замша
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари