Всі категорії
Додати товар

Чоловічі мокасини ugg ascot australia.

950 грн
Опис

Чоловічі мокасини UGG Ascot Australia. Оригінал. Відмінний стан. Довжина по устилці 28 см.
Чоловічі мокасини UGG Ascot Australia є прекрасною альтернативою звичним зимовим черевикам. Точніше, навіть не так: вони настільки круті, що взувши їх один раз, ви вже не захочете носити щось інше.
Гумова підошва означає, що його можна використовувати як у приміщенні, так і на вулиці, тож ви можете надіти його вранці вдома, планувати вихідні чи звичайні робочі дні.
Водостійка замша
Конструкція Moc-toe
Підкладка з вовни UGGpure.
Вовняна устілка UGGpure для природного відведення вологи.
Чоловічі зимові мокасини UGG - унікальне взуття, купити яке вартує з ряду причин:
Зручність. Мокасини UGG чоловічі відносяться до моделей комфорт-класу. За рівнем зручності та легкості їх можна порівняти хіба що з домашніми тапочками. Ноги в такому взутті дійсно відпочивають, тому воно ідеально підійде для щоденного носіння.
Тепло. Завдяки утеплювачу з вовни чоловічі зимові мокасини Ugg з легкістю замінять класичні черевики. У них буде тепло навіть у найсильніші морози. А головне, ноги не потітимуть, адже товстий овечий ворс швидко вбирає вологу.
Легкість. Чоловічі мокасини UGG мають невелику вагу і дуже м'яку підошву. Завдяки цим якостям ходити у них буде одне задоволення.
Дизайн. Чоловічі мокасини з хутром UGG мають цікавий зовнішній вигляд, який чудово поєднується із вуличним стилем одягу. До того ж на них немає жодного декоративного елемента, тому їх, напевно, оцінять шанувальники мінімалізму.
Відсутність складного догляду. Мокасини чоловічі UGG не потребують особливого догляду – їх достатньо чистити спеціальною щіткою для замші.
Довговічність. Чоловічі UGG мокасини добре тримають форму, а при правильному догляді прослужать кілька сезонів

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 43
Матеріал:
Замша
Сезон:
Зима
Продавець
ihor121
brend_shopp1
Супер-продавець
Калуш
96% виконаних замовлень
Був

Схожі товари