Всі категорії
Додати товар

Неймовірно зручні м'які шкіряні мокасини відомого англійського бренду clarks

799 грн
Опис

Неймовірно зручні м'які шкіряні мокасини відомого англійського бренду Clarks.Стан нової речі, сток.
Clarks- справжня скарбниця для любителів якісного, надійного та оригінального взуття.
Така пара взуття- це взуття на всі часи та усі випадки життя. Ця модель від відомого англійсьеого бренду Clarks.Взуття цього бренду відрізняється завидною зносостійкістю, високою якістю та застосуванню новітнііх технологій.Ця модель дуже комфортна. Комфорт це насамперед зручна колодка, натуральна підошва, м'яка натуральна шкіра, ультра комфортна ортопедична устілка FlexLight®. Ваші ноги це оцінять.
Дозвольте собі носити якісне взуття. Висока фабрична якість роботи, використання висококласних матеріалів робить цю модель красивою та надійною

Розмір 9 1/5 - 44-й.
-довжина устілки 30

Англійський бренд, що налічує майже двохсотрічну історію, відомий не лише високою якістю взуття, а й оригінальністю та неповторністю моделей. Мабуть, немає людини, яка любить гарне взуття, яка не чула б про Clarks.
Компанія Clarks відома тим, що не лише спирається на традиції, а й активно розробляє та застосовує нові технології. Так, одним із об'єктів пильної уваги стали... устілки, що незаслужено недооцінюються більшістю. Адже саме від них залежить комфорт та оптимальне положення стопи при ходьбі. Наприклад, технологія Clarks, що застосовується у взутті Plus дозволяє устілкам амортизувати, відновлюючи правильне положення ноги під час руху. В осінньо-зимовому взутті активно використовується технологія Gore-Tex. У цьому випадку при виготовленні взуття застосовуються спеціальні матеріали, які гарантують сухість стоп навіть у дощову погоду.
Сьогодні Clarks випускає взуття для різного віку. Величезною популярністю користується дитяча лінійка, що забезпечує маленьким ніжкам повноцінний комфорт. Серед жінок особливо цінуються чоботи від Сlarks за їхню м'якість і зручність. І безумовним лідером у виробництві є чоловіче взуття. Саме вона й забезпечила світову популярність бренду. Об'єднавши вікові традиції та сучасні технології, Clarks впевнено зайняв місце серед найкращих взуттєвих компаній світу. Досі взуття Clarks залишається найкращим рішенням для повсякденного життя, яке залишається постійним, незважаючи на мінливість модних тенденцій. Помірні ціни роблять черевики доступними для середнього класу покупців, а висока якість радує власників не один сезон.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 44
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Літо Весна

Схожі товари