Всі категорії
Додати товар

Чоботи, чоботи шкіряні, чоботи байкерські, мото чоботи, козаки, козаки шкіряні,...

5000 грн -40% 3000 грн
Опис

Мото чоботи в БАЙКЕРСЬКОМУ СТИЛІ( НОВІ) ☆WRANGLER ☆ розмір 42(27,5 см. устілка)

Байкерські чоботи WRANGLER made in ROMANIA

ЧОБІТИ НОВІ ( нові зовсім, не взуті, не ношені З МАГАЗИНУ)

Wrangler — торгова марка джинсів та іншої продукції легкої промисловості, яка з 1986 року належить американській текстильній корпорації VF Corporation. В даний час належить компанії Kontoor Brands, яка відокремилася від VF Corporation у травні 2019 року.

Класичні байкерські чоботи 42 розмір ( устілка 27,5 см текстильна, не витягується), чоботи зроблені з легкої у догляді зносостійкої промасленої шкіри буйвола, довжина чобіт 32 см. Колір насичений чорний матовий (фантом, тефаль) вичинки, що піддається хромовому дубленню і шліфування лицьової поверхні дрібноабразивними матеріалами, наприклад, піском або дрібнозернистою абразивною шкіркою. Чоботи декоровані пряжками з кільцями та заклепками. . Міцна нековзна підошва TPR ( Підошва з термопластичної гуми (ТПР).Термопластична гума – взуттєва гума, яка виготовлена з синтетичного каучуку, який перевершує натуральний за міцністю. При виробництві підошви з ТПР можуть застосовуватися спеціальні добавки, що підвищують її. устілка текстиль. Чоботи стильно і ефектно виглядають підійдуть як для їзди на мотоциклі, так і в повсякденному житті.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивитися всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою.

Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 41.5
  • 42
  • 42.5
Категорії:
Матеріал верху:
Шкіра Нубук
Матеріал підкладки:
Текстиль Термопрокладка
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Принт:
Без принту

Схожі товари