Всі категорії
Додати товар

Нові зимові берці тактичні talan 1923 тип б, розмір 44

3650 грн
Опис

Нові зимові берці тактичні TALAN 1923 Тип Б, розмір 44 (29 см)
Довжина устілки всередині-29 см
Висота — 27 см
Країна виробництва: Україна
Виробник: ТОВ "Таланлегпром"
Матеріал: Гідрофобна натуральна шкіра
Сезон: зима
Підошва: з ПУ та Гуми, термостійка (до 300 С)
Свойства: Ми; Нс; Нм; З; Пн
Відповідають: стандарту ТУ. У. 15.2-00034022-072:2015

Новітнє розроблення для ВСК/ЗСУ та інших спецпідрозділів України. Покращені характеристики, враховані мінуси попередньої моделі. Використання тканини Gore-Tex дало змогу не пропускати вологу всередину черевика та водночас відводити пару/вологи назовні без втрати тепла в холодну погоду! Твердий закаблук і підносок гарантують вашим ногам безпеку у разі механічних пошкоджень. Упродовж 24 годин тримають ноги в сухості, що важливо під час тривалих переходів пересіченою місцевістю, на сучковому чергуванні або у звичайному туристичному поході.
Мембрана, яку застосовує в зимових черевиках компанія Талан, торгової марки Gore-Tex. Це сучасна зимова мембрана, яка складається з мембранної тканини та утеплювального елемента. Мембранна тканина вирізняється лише паропровідністю, тоді як утеплювальний елемент — товщиною та щільністю. Компанія Талан пішла далі та удосконалила продукцію свого партнера, збільшивши обсяг завдяки зламуванню волокон. Експериментально було доведено, що ця операція збільшує теплоізоляцію завдяки більшій кількості повітря між волокнами. Саме доопрацьована зимова мембрана використовується в нових зимових черевиках для СПК.

Другий елемент теплоізоляції — це устілки. Компанія Талан розробила чотири типи стелек. Три типи використовуються в штатній комплектації. Четвертий тип — експериментальний. Перша вкладальна устілка робиться з того ж матеріалу, що й туристичні килимки (каремати) — з пінополіуретану. Вона має товщину приблизно 2 мм і призначена для ізоляції від холодного повітря, який перетворюється на точку роси між верхньою устілкою й кевларовою устілкою у воду. Докладніше: *********************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 44
Категорії:

Схожі товари