Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Baffin crossfire

6000 грн
Опис

Черевики Baffin Crossfire, створені для пригод і надзвичайно низьких температур. Міцний вигляд і перевірені якості роблять його ідеальним черевиком для тих, хто збирається в експедиції до найхолодніших куточків світу.

Перш за все, потрібна хороша теплоізоляція. TheТермоплюш™ шар принесе вам тепло,B-Tek устілка з піни ™ забезпечить комфорт, який вам знадобиться під час прогулянокB-Tek Heatтехнологія запропонує вам високу повітропроникність,Алмазна сітка також додає вітрозахисний ефект, а також відчуття легкості.

Далі, вам потрібне високоефективне взуття, яке зручно на землі. Блок підошви відіграє значну роль у цьому, оскільки він забезпечить зчеплення та допоможе вам прогресувати. У відповідь на цю суттєву потребуБаффін вибрав ‌полярну гумову підошву‌ для максимального зчеплення на льоду та снігу. Проміжна підошва з EVA полегшує рух стопи , а гумова оболонка Artic Rubber Shell створює справжній бар’єр від ударів і негоди. Тож ви можете годинами залишатися на вулиці, не замерзаючи.

Результат дивовижний: всі функції, необхідні для того, щоб дістатися на край світу, не турбуючись про холод чи місцевість.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 44
Категорії:
Матеріал верху:
Шкіра Нейлон
Сезон:
Зима
Продавець
user2...
user2000788503
Київ
Був

Схожі товари