Всі категорії
Додати товар

Поєднання надійності та зручності-шкіряні черевики німецького бренду gordon & bros. нові.

1976 грн
Опис

Поєднання надійності та зручності-шкіряні черевики німецького бренду Gordon & Bros. Нові, в коробці.
Чоловічі черевики Gordon & Bros – сучасний стиль у поєднанні з надійною функціональністю.
Демісезонні черевики ідеальний вибір для активного способу життя, де стиль зустрічається з практичністю.
Особливості моделі:
- Натуральна шкіра найвищої якості надзвичайно приємна, якщо до неї доторкнутися. При візуальному огляді можна відзначити, що поверхня ідеально гладка, з рівномірною структурою.
-Пряма підошва надає взуттю легкість та зручність переміщення. Цей матеріал, безперечно, довговічний і міцний,забезпечує хорошу амортизацію та стійкість.
-Наявність такого атрибуту, як шнурки, виконує відразу дві функції – естетичну, створюючи особливий стиль, і практичну, дозволяючи «підігнати» взуття по підйому.
- Спеціальна прошивка забезпечує міцність і надає відчуття надійності, впевненості.
- Коричневий колір вносить неординарність в образ.
Такі зручні черевики створені  для активних і цілеспрямованих чоловіків, вони задовольнять власника винятковою якістю шкіряного взуття і продуманості моделі. Універсальність цієї неперевершеної моделі вражає.Доречно буде їх використання на ділових нарадах та на звичайних вечірках, достатньо правильно підібрати брюки.
Якщо з'явиться необхідність влаштувати променад по місту, в черевиках Gordon & Bros дорога не буде здаватися стомлюючою, а ви будете звертати увагу на прекрасне навколо вас, не замислюючись, скільки кілометрів сьогодні довелося подолати.

Розмір 42.

Перш ніж Gordon & Bros став всесвітньо визнаним брендом чоловічого взуття, засновники бренду подорожували світом. Декілька континентів зіграли свою роль у пошуках високоякісної шкіри та ідеальних робочих інструментів. Зрештою, матеріали та обладнання повинні ідеально поєднуватись один з одним.
Сьогодні взуття Gordon & Bros захоплює чоловіків у всьому світі. Бренд виступає за гнучкий спосіб життя, тому завжди вигадує нові ідеї. Gordon & Bros переконаний, що класичні образи підійдуть кожній особі. Саме тому бренд працює з татуйованими моделями, організовує великі фото сесії.
Мета бренду полягає в тому, щоб кожне чоловіче взуття супроводжувало власника протягом усього його життя на важливих етапах його життя. Тому в асортименті бренду не тільки елегантне ділове взуття, а й повсякденні кросівки та незвичайне повсякденне взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
Категорії:
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:
Осінь Весна
Продавець
good_...
good_things_
Супер-продавець
Кривий Ріг
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари