Всі категорії
Додати товар

Ідеальні шкіряні демісезонні черевики відомого бренду чоловічого взуття з німеччини...

1769 грн
Опис

Ідеальні шкіряні демісезонні черевики відомого бренду чоловічого взуття з Німеччини Gordon & Bros. Нові, в коробці.
Черевики Gordon & Bros в коричневому кольоріi є чудовим поєднанням стилю та комфорту. Ці модні черевики мають верх з високоякісної шкірі, що забезпечує елегантність та довговічність. Устілка з шкіри забезпечує незрівнянний комфорт при носінні та ідеально адаптується до форми вашої стопи. Завдяки середній висоті вони стануть ідеальним компаньйоном на кожен день. Черевики також оснащені еласичною гумкою та петлею, яка полегшує надягання та зняття.Гарно виглядають на нозі, мають яскравий та сучасний дизайн.
Ці стильні черевики челсі стануть ключовим елементом вашого гардеробу, надаючи вашому образу досконалості та витонченості.

Розмір 45.

Матеріал:
100% шкіра

Перш ніж Gordon & Bros став всесвітньо визнаним брендом чоловічого взуття, засновники бренду подорожували світом. Декілька континентів зіграли свою роль у пошуках високоякісної шкіри та ідеальних робочих інструментів. Зрештою, матеріали та обладнання повинні ідеально поєднуватись один з одним.
Сьогодні взуття Gordon & Bros захоплює чоловіків у всьому світі. Бренд виступає за гнучкий спосіб життя, тому завжди вигадує нові ідеї. Gordon & Bros переконаний, що класичні образи підійдуть кожній особі. Саме тому бренд працює з татуйованими моделями, організовує великі фотосесії.
Мета бренду полягає в тому, щоб кожне чоловіче взуття супроводжувало власника протягом усього його життя на важливих етапах його життя. Тому в асортименті бренду не тільки елегантне ділове взуття, а й повсякденні кросівки та незвичайне повсякденне взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 46
  • 45
Категорії:
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари