Всі категорії
Додати товар

Чоботи, чоботи шкіряні, чоботи байкерські, мото чоботи, ковбой, мото боти козаки,...

1500 грн
Опис

Чоботи шкіряні байкерські, ковбой, мото чоботи, чоперси Graceland розмір 39 (25 см устілка)

Стильні чоботи Graceland made in Germany, шкіряні у байкерському (ковбойському) стилі. Стан НОВОГО ВЗУТТЯ. Шкіра щільна (буйвол) НУБУК (Нубук – дрібноворсиста шкіра, лицьова сторона якої в процесі вироблення піддається шліфуванні дрібнообразивними матеріалами (піском або абразивною шкіркою). Ексклюзивні шкіряні нашивки орла на халяву. Пряжки металеві регулювання ширини гомілки та стопи. Висота від підлоги 30 см , устілка 25 см ( не витягується) підошва 28 см. Підкладка мембранна тканина ( GORE-TEX, це технологія мембранної тканини, яку використовують у виробництві одягу та взуття. Вона зроблена, щоб людині було комфортно перебувати на вулиці в різну) погоду GORE-TEX не промокає і не продувається, але при цьому має дуже високу дихаючу здатність.) Підошва гумова TRP, ТЕП (термоеластопласт) – матеріал, здатний витримувати низьку температуру практично до - 45 °С. Підошва, виготовлена з цього виду сировини, вважається менш ковзною.

Чоботи стильно та ефектно виглядають підійдуть як для їзди на мотоциклі так і у повсякденному житті для завершення найбрутальнішого образу

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень. Дивіться всі мої ОГОЛОШЕННЯ є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою. Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки 💰

КОРОТКА ІСТОРІЯ БРЕНДУ:

Бренд Graceland належить компанії Deichmann, займається виробництвом молодіжного взуття. Фірма Дайхманн була створена німецьким шевцем у 1913 році. Перше виробництво розташовувалося у центральній частині Рурського регіону. У п'ятдесятих роках посаду директора зайняв син засновника бренду – Хайнц-Хорст. Новий керівник поставив перед собою завдання забезпечити населення гарним взуттям за доступною ціною. Мережа магазинів почала поширюватися сусідніми містами. Незабаром торгові точки почали відкриватися у Швейцарії та інших країнах.
У процесі створення колекцій молодіжного взуття Graceland дизайнери враховують останні тенденції моди. До каталогів входять стильні туфлі, чобітки, балетки та багато іншого.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 39
  • 38.5
  • 39.5
  • Onesize
Категорії:
Матеріал верху:
Нубук Шкіра
Матеріал підкладки:
Мікрофібра Текстиль Термопрокладка
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Принт:
З тваринним принтом