Всі категорії
Додати товар

Чоботи, чоботи шкіряні, чоботи байкерські, мото, зимові чоботи, чоботи на овчині,...

3000 грн
Опис

Ексклюзивні ЧЕРВОНІ чоловічі шкіряні чоботиUGG Australia 42 розмір ( 27 см устілка)

Під маркою UGG® Australia уггі виробляють філії американської компанії Deckers Outdoor Corporation, які розміщуються у В'єтнамі, а також у Китаї.

Чоботи "UGG Australia" 42 розмір, устілка ортопедична витягується 27 см, в ідеальному стані, стан НОВОГО ВЗУТТЯ, ексклюзивний vintage колір (пустельний, стара Америка, Дакота, Малборо, олд вилиць, old school, old America, Dakota,. Шкіра щільна, товста, м'яка вичинка екстра класу (буйвол). Два шкіряні ремені, регулювання ширини ступні і верху чобіт. Висота чобіт від підлоги 24 см. Халяви всередині чобота утеплено натуральною овчиною (Оригінальні уггі шиють з новозеландської або австралійської овчини), шкарпетка всередині шкіряна. Підошва гумова, нековзна, маслобензостійка, з масивним протектором. Ексклюзивні стильні чоботи, що ефектно виглядають підійдуть як для їзди на мотоциклі так і в повсякденному житті, легендарна якість і популярність бренду UGG Australia.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень. Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей пов'язаних з мото тематикою.

Асортимент постійно оновлюється.
Постійним клієнтам знижки 💰

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
  • 41.5
  • Onesize
Категорії:
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Овчина
Сезон:
Зима Осінь Весна Демісезон