Всі категорії
Додати товар

Чорні формальні шкіряні дербі — броги respect yourself українська 41 р. 27 см.

1150 грн
Опис

Respect Yourself (англ. повага до себе) — це особлива риса характеру. Людині, що має цю рису, вистачає сил і часу піклуватися про близьких, бути чуйною й уважною щодо себе та інших людей.
Бренд Respect, який також є зареєстрованою торговою маркою, для безлічі людей, як і для нас, став символом усього того, що гідне поваги — «Респекта»: впевненості в собі, сміливості, гідності, сили духу та бажання не зупинятися на досягнутому, чуйності та щирості.
О продукте
Для нас не важливо сімейне положення або соціальний статус, ми абсолютно впевнені, що кожна людина — має індивідуальність і гідну повагу. У будь-якій нашій колекції можуть підібрати для себе пару до смаку і модники, і офісні працівники, і студенти.
Ми знаємо, що життя різноманітне та приносить море незабутніх вражень, тому наше взуття — на будь-який випадок і для будь-якої погоди. Знайде і вечірні туфлі на вихід для особливого випадку, і класичні черевики для ділових зустрічей, і легкомислені зручні босоніжки для прогулянок тропічними пляжами.
Ми цінують ту роль, яку граємо в житті людей, і пропонуємо тільки найкраще!
Вибираючи Respect, як наш партнер або як покупець, ви даєте нам впевненість у тому, що ми на правильному шляху!
Продаються гідні шкіряні туфлі українського взуттєвого бренда класичного взуття — Respect yourself. Це капітальні туфлі-дербі, тобто виріб із відкритим типом шнурівки. Мис трохи подовжений і закруглений. Туфлі декоровані красивою перфорацією як по фігурному мису виробу — своєрідний " медальйон", так і вздовж абсолютно всіх швів. Тому сміливо можемо віднести виріб до всіх бронь. Верх туфлей виконаний з товстої м'якої натуральної шкіри чорного кольору. Шнурки круглі, наче вощені, гарні, у тон шкіри. Мис і закаблук виробу фіксовані, ідеально тримає форму.
З виворітного боку в туфлей підкладка, виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору. Закаблук для максимального комфорту виготовлений із дуже м'якої оксамитової натуральної замші чорного кольору. Устілка фірмова шкіряна м'яка повністю шкіряна
Туфлі з невеликим стійким підбором. Підошва із суцільнолитим каблуком виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору.
Взуття в ідеальному стані. Була одягнена раз або двічі. Має дуже гідний вигляд і колодка зручна. Розмір — 41. Довжина устілки — 28 см. З огляду на злегка подовжений звужений мис туфлей підійдуть на стопу 27 см. Максимальна ширина устілки приблизно 95 мм. Туфлі на стандартну або трохи вже повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари