Всі категорії
Додати товар

Оригінальні м'які триколірні шкіряні топсайдери shoe embassy англія 43 р.

1000 грн
Опис

Можна тоннами скупати глянсові журнали, бути в курсі останніх тенденцій, одягатися в найгарячіші тренди, але мати водночас вигляд на "троєчку". Взуття — ось що робить ваш образ бездоганно елегантним, ультрамодним або неперевершено комфортним, і навіть найдорожчі брендові обновки не вбережуть look, якщо на ногах будуть "неправильні" туфлі. Водночас стильне та якісне взуття здатне навіть найнудніший образ перетворити на витвір дизайнерського мистецтва, і саме таке взуття створюють майстри Shoe Embassy.
Про трепетне ставлення англійців до традицій складають легенди. Компанії з довгою історією з гордістю описують не мінливі десятиліттями процеси виробництва, які свідчать про бездоганну якість, перевірену роками. Утім, продукт чудової якості можуть виробляти й зовсім молоді британські бренди, і лондонська компанія Shoe Embassy — слугує прекрасним тому доказом.
Порівнюючи з "вітеранами" ринку Shoe Embassy зовсім юний — бренд був заснований лише 13 років тому. Виготовляючи спочатку всього по дві-три пари на місяць, дизайнери реалізували взуття через невеликі магазинчики, які мають популярність у лондонської богеми. Засновники бренда робили ставку на класику — у невеликому асортименті Shoe Embassy були представлені броги, "оксфорди" та черевики-челсі для чоловіків і жінок. Елегантне взуття, виготовлене з натуральної шкіри, гідно оцінили досвідчені столичні покупці, і вже за три місяці в магазинах стали утворюватися листи очікування з охочих придбати чудове взуття.
Крім вишуканого дизайну, покупцініть неймовірну зручність взуття Shoe Embassy. "Мої ноги на небесах", "Я не хочу знімати свої нові туфлі, навіть колийду спати", "Моє саме заповітне бажання – щоб вся моя взуття була такою ж зручною, як черевики від Shoe Embassy - погоджуйтеся, відгуки щасливих власників Shoe Embassy викликають бажання негайно приміряти взуття, щоб особисто випробувати ці казкові відчуття.
Однак, повернемося до дизайну, адже вибираючи взуття, це перше, на що ви зверніть увагу. Запевняємо вас, що моделі Shoe Embassy не розчарують навіть найвибагливіших модників. У колекціях на вас чекають як лаконічні рішення, так і взуття, у якому знайшли втілення сміливі та несподівані дизайнерські ідеї.
Продаються чудові легкі фірмові шкіряні топсайдери молодого британського молодіжного взуттєвого бренда Shoe Embassy
Верх виробу виготовлений із комбінованих видів натуральної шкіри. Передня частина взуття, що безшовно переходить у м'який шкіряний язичок, і фігурний задник — товстий м'який натуральний нубук персикового кольору. Комір (або верхній край топсайдерів) — товста м'яка натуральна шкіра білого кольору. Все інше — товстий м'який натуральний нубук сірого кольору. Спереду, на стику двох різновидів натуральної шкіри, є відкритий шов, з обох боків відстрочений товстими шовковистими нитками світло-коричневого кольору. По коміру ( верхньому краю взуття) набиті люверси, через які протягнутий потужний шкіряний шнурок молочного кольору. Вільні краї цього шкіряного шнурка протягуються через невеликі прорізи на шкіряному язичку та зав'язуються у складний вузол.
Виворітна сторона виробу має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри світло-карамельного кольору. М'яка гладка натуральна шкіра повністю випрала внутрішню поверхню моделі. Устілка надзвичайно м'яка, фірмова анатомічна шкіряна не знімна. Верх устілки виготовлений із товстої м'якої натуральної шкіри світло-карамельного кольору.
Підошва — фірмова підошва бренда. Виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми молочного кольору. А спереду та свердді — вставки високоякісної зносостійкої рифленої гуми зеленого та темно-червоного кольору. Підошва плоска з невеликим потовщенням у зоні п'яти.
Топсайдери в чудовому стані.Є невелика різниця відтінку сірого нубуку правого та лівого топсайдера. Але це абсолютно не принципово. Розмір задекларований 43. Довжина устілки — 28,2 см. Максимальна ширина устілки — 96 мм. Топсайдери на стандартну повноту стопи

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Персиковий
Розмір:
  • 43
Категорії:
Матеріал:
Шкіра Нубук
Сезон:
Літо Осінь Весна