Всі категорії
Додати товар

Безкомпромісної якості класична бавовняна сорочка у клітинку успішного німецького бренду оlymp.

289 грн
Опис

Безкомпромісної якості класична бавовняна сорочка у клітинку успішного німецького бренду Оlymp.Стан нової речі, сток.
Сорочка з класичним коміром з застібкою на гудзик,довгим рукавом та застібкою на гудзики. Сорочки Body-Fit (боді фіт) повторюють лінію тіла та облягають фігуру, підкреслюючи спортивний силует. Приталені сорочки OLYMP піднімають своїх власників на новий модний рівень та одягають їх у стилі для будь-якої ситуації. Вони представляють індивідуальність, смак та самосвідомість.
Сорочки OLYMP відомі своєю безкомпромісною якістю і оптимальними властивостями носіння і догляду. Сорочка виготовлена ​​з якісної бавовняної тканини за технологією Non iron.За словами відомого німецького виробника чоловічих сорочок, компанії OLIMP, Non iron – це секрет ідеального вигляду сорочки.
Це особлива технологія виготовлення тканини, завдяки якій сорочки з даного матеріалу практично не мнуться протягом дня, їх навіть не потрібно гладити після прання - досить просто струсити і повісити на плічка висихати. Сорочки, виконані за даною технологією, особливо улюблені чоловіками всього світу ще й тому, що вони виготовляються зі 100% натуральної єгипетської бавовни, що пройшла спеціальну обробку. Сорочки Olymp, виготовлені з натуральної тканини, приємні до тіла, оскільки матеріал чудово пропускає повітря та вологу, компенсуючи різницю температур.
Навіть найвибагливіший покупець отримає задоволення від такого придбання.Така сорочка створена для чоловіків з почуттям елегантності та прагненням до безкомпромісної якості.

Розмір М.
-довжина 80
-плечі 45
-пог 56
- рукав 69

Склад:
97% бавовна
3% еластан

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна Еластан
Принт:
У клітинку

Схожі товари