Всі категорії
Додати товар

Щільні вузькі бавовняні штани пісочного кольору skinny chino англія 32/32 р.

365 грн
Опис

Topman — бренд модного молодіжного одягу з Великобританії. Марка вирізняється насамперед продуманим і самобутнім дизайном власних колекцій одягу. Що не дивно, адже в компанії свій власний штаб дизайнерів, які, як показує практика, не дарма отримують свої гроші. Крім неповторного стилю, Topman вирізняється високою якістю своєї продукції, адже марка, що претендує на світове панування і високі продажі, не може забувати про таку важливу деталі. Але й це ще не все. Topman — це ще й напрочуд широкий асортимент одягу, взуття та найрізноманітніших аксесуарів для чоловіків, кажучи цілком серйозно, в одяг одного тільки бренда Topman можна одягнутися буквально з ніг до голови. А одягнутися в одяг цієї британської марки захочеться не тільки стильному британцю або не дуже стильному італійцю, бренд популярний у всьому світі. Цільової аудиторії в компанії як такої немає, проте якусь - то рису курсу є, а саме курс взятий насамперед на молодих і активних, стильних і модних, що стежать за модою і готових змінюватися. Так що, якщо у Вас є смак і Вам подобається в одязі цяяка подолом візуалізованих роздумів на тему, - а яким був Джеймс Бонд у молодості, то Topman - це потрапляння в десятку. Якщо Ви, звісно, не вважаєте, що Джеймс Бонд народився в тому самому костюмі, у якому його зіграв Пірс кидан у фільмі «Умрі, але не зараз».
Стиль марки можна схарактеризувати як casual, але не в традиційному його розумінні «простого одягу на щодень». Topman до слова «простий» додає частинку «не», але сенс змінюється не так кардинально. Дійсно, британці придумали свій власний стиль, коли простота та функціональність поєднується з високим стилем і останніми тенденціями моди. Це дає змогу створювати одяг, близький за духом до елітної, але водночас за ціною, доступною більшості.
Бренд Topman з'явився 1978 року.
Продаються прямі х/б штани досить молодого британського молодіжного мультибренда Topman. Це модель високої посадки з вузькими штанинами, що звужуються донизу. Штани виготовлені з помірно щільного, м'якого фактурного, як би кілька об'ємного матеріалу (в ялинку).Квіт — мокрого піску. Склад матеріалу: 100% бавовна Штани застібаються на фірмові ґудзики контрастного білого кольору (1+3). З боків — глибокі похилі врізні кишені.
Ззаду — класичні "штани" врізні кишені, які застібаються на фірмові ґудзики контрастного білого кольору.
Штанини вузькі, звужуються донизу.
Штани в чудовому стані. Розмір 32/32. Розміри за схемою: 1 - 42 см. 2 - 32 см. 3 - 27 см. 4 - 106 см. 5 - 17 см. 6 - 52 см.
Модель зроблена в Пакистані.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари