Всі категорії
Додати товар

Штани чинос терті пісочні w32-34 l34 * ralph lauren* denim & supply

800 грн
Опис

Штани в ідеальному стані. Тканина — твіл (англ. twill), кіпер (нім. Köper) — щільна та міцна бавовняна тканина саржевого переплетення, міцна, щільна, але легка (500 грамів). Світло-пісочний колір (краще переданий на детальні фото). Висока посадка, фабричні потертості на краях кишень, штанин і петельках, нашивка над задньою кишенею.

На оф сайті подібні стоять 139

Мерки:

напівпояс — 47 см
НОС — 55 см
посадка - 25,5/40см
довжина — 108/85 см
штанина — 34/20 см

Denim&Supply Ralph Lauren — це лінійка бренда, на створення якої дизайнерів надихнув ретростиль, що не втрачає свою актуальність. Відправними точками під час створення колекції стали юнацький драйв і невимушеність, американський стиль із його комфортом і свободою. У лінійці представлена величезна кількість моделей із деніму вищої якості, кантрі-юбок, жакетів у військовому стилі, розшитих етнічними візерунками джемперів, сорочок і футболок з оригінальними принтами у формі головиільйон, що символізує волелюбність і незалежність.

Всі речі з колекції досить прості та лаконічні, але в них простежуються фірмові риси бренда — зокрема чудова якість матеріалів і зручність. Приємна відмінність Denim&Supply Ralph Lauren від основної колекції бренда — її цінова демократичність, що підтверджує філософію Podium Market — «доступна розкіш» і «модно та недорого».

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Хакі
Розмір:
  • 33/L/48
  • 32/M/46
  • 34/L/50
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Літо Осінь Весна
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари