Всі категорії
Додати товар

Щільні м'які меланжеві бавовняні штани-чиноси tom tailor denim германія 31/32

380 грн
Опис

Німецький бренд Tom Tailor випускає якісний і доступний одяг для всієї родини.
Багато хто вважає, що назва Tom Tailor — це ім'я засновника бренда. Однак це зовсім не так. Ім'я бренда перекладається як «портний Том» — дуже легко та незатейливо. Одяг від «портного» завждикорочив високу якість пошиття й індивідуальний підхід до кожного клієнта. 1962 року в Гамбурзі Ханс-Генріх Пюньйор організував фірму пошиття картатих «ковбойських» сорочок. Незабаром пюньйор вирішує розширити виробництво.
Свою першу повноцінну колекцію чоловічого одягу Tom Tailor випускає 1979 року. Поступово асортимент розширюється, з'являються жіноча та дитяча колекції, лінія аксесуарів. Якщо раніше купити продукцію можна було лише у великих торгових супермаркетах, то з 1994 року діє мережа монобрендових магазинів Tom Tailor. Велику популярність фірма завоювала завдяки успішній маркетинговій політиці: речі Tom Tailor продаються через популярний каталог ОТора.
На сьогодні фірма, заснована лише 1 людиною, розрослася до корпорації, у якій працює понад 730 робітників у 6 країнах світу. Відкриті вже сотні магазинів у понад 54 країнах. Чи це успіх?
Спочатку Tom Tailor створювався як бренд спортивного одягу, призначений для активного відпочинку. Речі мали бути максимально комфортними та зручними, не сковувати рухів. Зараз фірма випускає моделі, виготовлені швидше в стилі casual. Вони не перевантажені зайвими деталями, але водночас мають сучасний та стильний вигляд. Одяг Tom Tailor призначений для молодих людей, впевнених у собі та тих, хто цікавиться модою. Завдяки тому, що дизайнери марки випускають по дванадцять колекцій щорічно, всі моделі речей Tom Tailor мають шалену популярність і розпродаються буквально за лічені дні. Клієнти марки можуть дозволити собі оновлювати свій гардероб так часто, як вони захочуть.
В асортименті Tom Tailor завжди трикотаж, футболки, класичні костюми, спідниці, джинси, куртки, піджаки. Всі речі ідеально скроєні та мають чудовий вигляд на фігурі. Широкий розмірний ряд і різноманітна колірна гама допоможуть кожній людині знайти в магазинах Tom Tailor щось на свій смак.
Продаються чудові х/б штани німецького мультибренда Tom Tailor. Це модель штанів — високих стегон із вузькими штанинами-чиносами. Виріб виконаний у спортивному стилі. Штани виготовлені зі щільної м'якої змішаної тканини ( 98% бавовна, 2% еластан) меланжевої забарвлення (у світло-сірому тлі — дрібні, як би вив'язані чорними нитками стільники). Виріб застібається на фірмову ykk металеву блискавку. а на поясі пришита фірмовий ґудзик. З боків — досить глибокі врізні кишені. На зовнішній стороні правої врізної кишені пришитий досить велика вертикальна накладна кишенька з оригінальною " стрілкою вниз". З правого боку, за аналогією з джинсами, під поясом розташовується маленька врізна кишенька. А над лівою врізною кишенею, під поясом, пришитий невеликий тканий лейб бренда.
Задні кишені глибокі, врізні. Вони застібаються на фірмові ґудзики.
Штанини вільні в зоні стегон, звужуються донизу.
Штани без підкладки.
Стан моделі чудовий. Розмір 31/32. Розміри за схемою: 1 - 42 см. 2 - 25 см. 3 - 30 см. 4 - 107 см. 5 - 16 см. 6 - 54 см. Глибина посадки ззаду - 39 см. Довжина крокового шва - 82,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 31/M/44
Матеріал:
Джинс Трикотаж Бавовна Еластан
Посадка:
Середня
Сезон:
Літо Демісезон
Принт:
Геометричний
Модель:
Чінос
Стиль:
Повсякденний Класичний Спортивний
Особливості крою:
Вузькі
Особливості моделі:
З кишенями

Схожі товари