Всі категорії
Додати товар

Вузькі темно-коричневі формальні сумішеві штани zara man 30 р.

320 грн
Опис

Іспанська бренд Zara відомий як великий виробник чоловічого, жіночого та дитячого одягу. А почалася історія цієї без перебільшення відомої у всьому світі марки в далекому 1975 році, коли був відкритий перший магазин Zara. Хоча, ні, почалося все набагато раніше і, як правило, випадково. Якось увечері молодий підмайстер одного з найпопулярніших модельєрів у портовому містечку Ла-Корунья Амансіо Ортега прогулювався зі своєю подругою Розалією. Закохана парочка побачила в одній з вітрин розкішний шовковий пеньюар, купити який для Розалії у молодого кравця не було ніякої можливості. Але Ортега запам'ятав модель і в лічені дні створив схожу. Це наштовхнуло його на думку про створення власного ательє з пошиття вишуканого, але при цьому недорого нижньої білизни, що і було реалізовано. Незабаром вся Ла-Корунья знала про молодого дизайнера, потім слава поширилася і за межі міста, Він почав приймати оптові замовлення. Але в 1975 році німецький замовник скасував велике замовлення, в який Ортега вклав всі вільні кошти. Заради порятунку бізнесу подружжя вирішує продавати одяг самостійно. Ось так і з'явився перший магазин Zara на одній з центральних вулиць Ла-Корунья 15-го травня 1975 року. До речі, спочатку, Амасио хотів назвати своє дітище «Зорба», по імені улюбленого героя з фільму «Грек Зорба» у виконанні Ентоні Куїнна. Але виникли проблеми з реєстрацією та майстер зупинив свій вибір на імені «Зара». Марка швидко стала успішною на батьківщині, але довго не могла вийти на міжнародний ринок. Перший магазин за кордоном відкрився в Португалії в 1988 році. Головною проблемою було повільне оновлення асортименту, адже новинки з'являлися лише 2-3 рази в рік. Фахівець з інформаційних технологій Хосе Марія Кастейяно вирішив цю задачу, створивши унікальну інноваційну модель виробництва та розповсюдження виробів. Завдяки комп'ютерній розробці моделей, час між створенням новинок і появи у продажу скоротилася до 10-15 днів. Теперь уже покупательницы сторожили «Дни З», когда новый товар появлялся в магазинах. Важно и то, что одежда не залеживается в торговых точках, как только интерес к ней падает, ее производство прекращается. Команда из 400 дизайнеров постоянно работает над созданием изделий, отвечающим самым последним модным тенденциям.
Сейчас бренд Зара имеет 1600 магазинов, расположенных в 77 странах. При этом компания совсем не тратится на рекламу. По словам представителей Зара, лучшая реклама их бренда – скромные черные пакеты со скромным лого в руках покупателей по всему миру
Продаются отличные фирменные формальные брюки знаменитого испанского мультибренда Zara. Линейка Модель узких, сужающихся книзу брюк достаточно высокой посадки. Состав материала: 65% полиэстер, 33% вискоза,2%эластан. Такой комфотный состав материала позволяет легко не только надевать и снимать изделие и с максимальным комфортом носить джинсы, не опасаясь, что они будут впиваться Вам в талию и бедра. Материал с небольшим блеском. Цвет - очень темный коричневый, почти черный с коричневым отливом. Материал достаточно тонкий, в меру мягкий, немного блестящий .Модель достаточно высокой посадки. Брюки застегиваются на потайную пуговицу и потайной металлический крючок. Ниже идет деликатная фирменная молния. По бокам - глубокие наклонные ( практически вертикальные) врезные карманы.
Задние карманы - традиционно брючные: врезные, застегиваются на пуговки при помощи навесных петель. Штанины узкие, сужающиеся книзу.
Брюки в отличнейшем состоянии. Размер - 30/30. Размеры по схеме: 1 - 40,5 см. 2 - 23,5 см. 3 - 30 см. 4 - 109 см. 5 - 17 см. 6 - 52 см. Глубина посадки сзади - 38 см. Длина шагового шва - 86 см.
Модель произведена в Турции.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 30/S/44
Матеріал:
Віскоза Поліестер Спандекс
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари