Всі категорії
Додати товар

Потужні фірмові джинси кольору слонової кістки rocha john rocha ірландія 34/30

370 грн
Опис

Джон Роша (John Rocha, 23 авг. 1953 року) — всесвітньо відомий ірландський дизайнер. Створює одяг для своїх брендів John Rocha і John Rocha Jeans, а також для лейблів Rocha.John Rocha і John Rocha Jewellery — дифузних марок британської мережі універсагів Debenhams. Відомі риси виробів модельєра, які використовуються практично у всіх колекціях — суміш східної й кельтської культур, багатошаровість, рюші, волани, мережива, поєднання чорного та кремового кольорів.
«Я люблю чорний колір, це складно не помітити. Чому - питання непросте. Скажу так, мені подобається грати з іншими кольорами на тлі чорного, вони перетворюються й стають чимось іншим, а перетворення — це диво, якого нам так бракує. І не забувати, що чорний — найвиразніший колір у тій палітрі, якою ми використовуємо під час створення одягу»
Колекції John Rocha кожен сезон утворюються на Тижні моди в Лондоні.
Одяг від Джона Роша характеризується беукогенністю виконання. Він поєднує ірландське та східне напрямки стилю. Його улюблений колір чорний, дизайнер воліє поєднувати його з іншими відтінками, особливо вершковими. Така палітра стала візитною карткою його дизайну. Модельер у своїх колекціях віддає перевагу ручній роботі, в'язанню, аплікаціям, використовує натуральні тканини, віддаючи перевагу шовку, тафту, вовну. Важливу роль під час створення колекцій відіграють подорожі дизайнера в усьому світі. Вони завжди знаходять відображення в дизайні моделей.
Продаються класні потужні джинси знаменитого креативного ірландського дизайнера Джона Роша. Це модель для успішної людини. Вона являє собою якийсь гібрид між традиційними, всіма так улюбленими джинсами, і класичними формальними штанами. Тобто виріб виготовлений за лекалами класичних джинсів із дотриманням усієї атрибутики: 5 типових джинсових кишень, шкіряна фірмова етикетка на поясі ззаду. Але водночас немає традиційного джинсового матеріалу. Модель виготовлена зі щільної досить м'якої тканини кольору слонової кістки, ніби в невеликий рубчик. Склад матеріалу: 100% бавовна.
Джинси високої посадки, у талію. Застібаються на фірмові металеві ґудзики болти (верх один більшого діаметра відкритий, знизу — 3 менші прикриті планкою). З боків — високо розташовані округлі врізні кишені з фірмовими металевими заклепками в кутах. Над правою врізною кишенею - маленька накладна кишенька-пістончик.
Ззаду джинси на невеликій кокетці. Задні кишені накладні, великі, з додатковими вставками в нижній частині, декоровані фігурною строчкою нитками під тон виробу. На поясі з правого боку — фірмовий лейб. Він виготовлений із м'якої товстої натуральної шкіри коричневого кольору. На лейбі зображені назва та логотип бренда.
Штанини вільні, рівні на всій довжині.
Розмір — 34 R. Розміри по схемі: 1 - 43,5 см. 2 - 32 см. 3 - 30 см. 4 - 102,5 см. 5 - 20,5 см. 6 - 56 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 34/L/50
Матеріал:
Бавовна
Модель:

Схожі товари