Всі категорії
Додати товар

Оригінальні джинси wrangler з інноваційною технологією thermolite

4570 грн -10% 4120 грн
Опис

ДЖІНСИ з ідеальною посадкою!
WRANGLER Oriгінал THERMOLITE
Thermolite (Термолайт) — унікальне волокно, розроблене та запатентоване американською компанією INVISTA. Thermolite швидко відводить надмірну вологу від тіла, не вбирає запахи, добре тримає форму та не дає зсідання
Волокно Thermolite порожнисте, у формі трубки, заповненої повітрям. Створюється ефект термоса, тобто матеріал зберігає температуру тіла. Разом із вовною мериносів Thermolite створює оптимальну для організму терморегуляцію. Це особливо важливо у разі частої зміни режиму рухової активності та/або зовнішніх умов.
Також волокна не вбирають запахи та перешкоджають розмноженню на них мікроорганізмів, не «садяться» і добре тримають форму. Ще однією перевагою утеплювача Thermolite є гіпоалергенність.
Винахід тканини Thermolite® (має «термолайт») компанією DuPont зробила справжню революцію в галузі виробництва спортивної білизни. Thermolite ® миттєво висихає й ефективно зберігає необхідний температурний режим. Thermolite ® швидко реагує на зміни температури тіла та запобігає перегріванню або переохолодженню людини. Іншими словами, Thermolite ® є свого роду «температурним контролером» свого власника.
Секрет такої чудової поведінки полягає у використанні особливих волокон, що мають порожнисту структуру, які беруть тепло людського тіла та зберігають його, подібно до термоса. У разі ж перегрівання (наприклад, під час великого фізичного навантаження), під час активного виділення поту, Thermolite ®, завдяки своїй структурі, допомагає волозі миттєво залишати поверхню шкіри та випаровуватися з поверхні одягу. Отже, власник завжди почувається тепло, сухо та комфортно. Патч із натуральної шкіри Колір Indigo
джинсова тканина
Ширінька на ґудзиках
Контрастна строчка

Машинне прання
виміри 36
Напівпояс із провісом 46 см;
Напівпояс натягнутий 51 см;

Передня посадка 28,5 см;
Посадка ззаду 33,5-34 см;

Стедро 32,5-33см;
Низ штанини 20 см;

Довжина по внутрішньому шву 81 см;

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 36/XL/50
  • 34/L/50

Схожі товари