Всі категорії
Додати товар

Італійські чоловічі брюки джинси briglia 1949

4299 грн -3% 4199 грн
Опис

Briglia 1949 - це бренд штанів, який переосмислює всі моменти використання активного чоловіка, який любить одягатися в стилі «casual» у сучасному та оновленому ключі. У багатьох пропозиціях найблагородніші тканини чергуються і поєднуються.
Briglia 1949 - це стиль сучасного джентльмена, який йде завжди в ногу з часом, який ретельно вибирає матеріали, який любить вишукані та оригінальні деталі, хто знає, чого він хоче, і не боїться наважитися на оригінальні речі. Колекції одягу Briglia 1949 демонструють історію людини, яка є господарем своєї долі.

До вашої уваги розкішні італійські джинси брючного плану в клітинку Briglia 1949. Брюки, які повністю відповідають цінностям, стандартам якості та крою компанії. Made in Italy. Slim Fit.
Текст на нашивці ззаду - "Genuine & Luxury jeans crafted at the foot of Mount Vesuvius, Naples" (Оригінальні та розкішні джинси, створені біля підніжжя Гори Везувій, Неаполь).
Високоякісні, плотні та приємні на дотик. Мають дуже гарний та універсальний колір та візерунок в дрібну клітинку. Зручні, комфортні та мають бездоганний вигляд.

✅ Склад: 97% бавовна / 3% етастан
🍃 З етикетками

👕 Розмір W 32-33 / L 33
📌 напів-обхват пояса 42,5
📌 напів-обхват стегон 52
📌 довжина 110
📌 напів-обхват штанини знизу 17

🤝 Повернення / обмін протягом 2 діб з дня отримання товару
⚠️ Перед замовленням звіряйте виміри
🚚 Відправка товару здійснюється Новою Поштою
💸 Повна оплата на картку або післяплату за частковою передоплатою

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Синій
Розмір:
  • 32/M/46
  • 33/L/48
Матеріал:
Бавовна Еластан
Модель:
Продавець
brstocker
Brand__Stocker
Київ
66% виконаних замовлень
Була

Схожі товари